Θα τον τρελάνεις με αυτό το ροζ δαντελένιο σουτιέν από τα H&M

Είναι το εσώρουχο που θα ανάψει "φωτιές"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα τον τρελάνεις με αυτό το ροζ δαντελένιο σουτιέν από τα H&M

Μόλις φορέσεις αυτό το πανέμορφο ροζ και δαντελένιο σουτιέν που βρήκαμε στο online κατάστημα του H&M, είναι σίγουρο πως θα τον "τρελάνεις" και δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί ούτε λεπτό, μιας και μιλάμε για το πιο ρομαντικό και συγχρόνως αποκαλυπτικό εσώρουχο.

Αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά σου εσώρουχα, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα και να βάλεις στη συλλογή σου ένα κομμάτι που μόνο λίγες γυναίκες θα επέλεγαν.

Ροζ και δαντελένιο, το συγκεκριμένο σουτιέν το βρήκαμε με μία απλή βόλτα στο online store του H&M και είναι σίγουρο πως αν το κάνεις κι εσύ δικό σου δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Μιας και θα μπεις ωστόσο στο online store του H&M, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την υπέροχη τζιν φούστα που αποτελεί το νούμερο ένα trend του καλοκαιριού.

Επίσης πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σουτιέν δεν έχει μπανέλες και γι' αυτό το λόγο είναι πολύ άνετο.

H&M ροζ σουτιέν

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 17,99. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ δικό σου, εδώ.

Αν πάλι είσαι φαν του κόκκινου, το H&M έχει για εσένα το κατάλληλο σουτιέν

Μπορεί το ροζ σουτιέν που σου δείξαμε να είναι πραγματικά πολύ όμορφο, αν ωστόσο είσαι από τις γυναίκες που έχουν πιο αυστηρές προτιμήσεις στα εσώρουχα, τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το κομμάτι που βρήκαμε στο online store του H&M.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένας εσώρουχο που θα φοράς συνέχεια.

H&M κόκκινο σουτιέν

Βγαίνει επίσης σε μαύρο, ενώ η τιμή του είναι πολύ καλή μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 14,99. Θα το βρεις εδώ.

TAGS