Θα δώσεις κάτω από 20 ευρώ για το πιο girly λιλά φόρεμα από τα Pull&Bear

Ιδανικό για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα δώσεις κάτω από 20 ευρώ για το πιο girly λιλά φόρεμα από τα Pull&Bear

Προκειμένου να κάνεις κι εσύ δικό σου, το πιο girly λιλά φόρεμα από τα καταστήματα Pull&Bear, θα χρειαστεί να δώσεις κάτω από 20 ευρώ, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020 από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις να εφοδιάζεις την ντουλάπα σου με τα πιο στιλάτα ρούχα για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος.

Αν προτιμάς τα πιο ρομαντικά ντυσίματα, τότε είναι σίγουρο πως θα αγαπήσεις αυτό το φόρεμα που σου βρήκαμε από την καλοκαιρινή κολεξιόν του Pull&Bear.

Μιας και θα επισκεφθείς ωστόσο τα Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτή την υπέροχη παντελονόφουστα η οποία σπάει τα ταμεία. Δες εδώ την τιμή της και θα πάθεις αμόκ!

Λιλά και μίνι, είναι ιδανικό για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις!

Λιλά φόρεμα Pull&Bear

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και το συγκεκριμένο λιλά φόρεμα κοστίζει μόνο 19,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ!

Συνδύασε το λιλά girly φόρεμα με αυτές τις στιλάτες εσπαντρίγιες από τα Pull&Bear

Τα συγκεκριμένα παπούτσια ξεκίνησαν να μπαίνουν στα trends ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, η μόδα τα θέλει και φέτος, οπότε δεν πρέπει να χάσεις καθόλου χρόνο και να τρέξεις να κάνεις αμέσως ένα τέτοιο ζευγάρι δικό σου.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

μπεζ εσπαντρίγιες Pull&Bear

Είναι σίγουρο πως τις συγκεκριμένες εσπαντρίγιες δε θα θες να τις βγάλεις από πάνω σου! Κοστίζουν 29,99€ και μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ.

TAGS