Το πιο must πουκάμισο θα το βρεις στο Massimo Dutti

Δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πιο must πουκάμισο θα το βρεις στο Massimo Dutti

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις στη συλλογή σου το πιο must πουκάμισο, τότε είναι σίγουρο πως θα το βρεις στο κατάστημα του Massimo Dutti. Μόλις το φορέσεις θα τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα και μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως πρόκειται για ένα ρούχο που θα φοράς όλο το καλοκαίρι.

Η καραντίνα τελείωσε και ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσουμε τις εξόδους, ειδικά τώρα που σε λίγες μέρες θα βγούμε από τα σπίτια μας αφού ανοίγουν τα μαγαζιά εστίασης.

Για να γίνει ωστόσο αυτό σωστά, θα πρέπει να έχεις στη συλλογή σου τα πιο μοναδικά κομμάτια. Τα Massimo Dutti έχουν τη λύση για εσένα και είναι σίγουρο πως μόλις τη δεις θα σε τρελάνει.

Μιας και θα βρεθείς στο κατάστημα του Massimo Dutti, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα πέδιλα, που είναι τόσο άνετα που θα τα φοράς όλη μέρα. Δες εδώ πόσο κοστίζουν!

Ένα μπεζ πουκάμισο είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχει στη συλλογή μιας γυναίκας και πόσο μάλλον ένα που να μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να μαγνητίσεις τα βλέμματα με τις εμφανίσεις σου.

Αμάνικο και με πιέτες, αυτό το πουκάμισο μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις, ενώ μπορείς να το φορέσεις με παντελόνι, φούστα ή και σορτσάκι.

Massimo Dutti αμάνικο πουκάμισο

Το συγκεκριμένο πουκάμισο βγαίνει σε μπεζ και καφέ και κοστίζει 49,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσε το πιο must πουκάμισο με αυτό το λινό παντελόνι από τα Massimo Dutti

Ένα λευκό λινό παντελόνι είναι πάντα χρήσιμο να υπάρχει στη συλλογή μίας γυναίκας, και πόσο μάλλον ένα καλοραμμένο παντελόνι το οποίο είναι δροσερό και μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας! Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Λευκό παντελόνι massimo dutti

Κοστίζει 69,90€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.