"Εθισμός" με το λεμονί παντελόνι από τα BSB - Το φοράς και στο γραφείο

Το ρούχο που χρειάζεσαι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε στο online store του BSB, αυτό το λεμονί παντελόνι, μας έχει πιάσει κανονικός "εθισμός" μιας και είναι ένα ρούχο ιδανικό για όλες τις εξόδους σου, ενώ μπορείς να το φορέσεις και στο γραφείο.

Το καλοκαίρι έκανε επιτέλους την εμφάνισή του και όλοι μας θέλουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, και να προσθέσουμε σε αυτή, τα πιο στιλάτα κομμάτια τα οποία θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στο online store του BSB, μπορέσαμε να εντοπίσουμε, όλα τα κομμάτια που μπορεί να χρειάζεσαι, για να δώσεις άλλο αέρα στο look σου και να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις με την εμφάνισή σου.

Μιας και θα επισκεφθείς τα BSB, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το πλεκτό τοπάκι που αποτελεί τάση για φέτος. Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις σοκ!

Το παντελόνι αυτό μπορείς να το φορέσεις τα πρωινά και να το συνδυάσεις με πολλά χρώματα. Το παστέλ είναι άλλωστε μία εξαιρετική επιλογή για φέτος το καλοκαίρι και έτσι δε γίνεται να μην έχεις στην ντουλάπα σου ένα τέτοιο κομμάτι.

BSB λεμονί παντελόνι

Το συγκεκριμένο παντελόνι, βγαίνει σε κίτρινο και σε μαύρο, ενώ κοστίζει 79,90€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Συνδύασε το λεμονί παντελόνι με το πιο στιλάτο εμπριμέ τοπάκι από τα BSB

Ένας πολύ ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο μπορείς να φορέσεις το λεμονί παντελόνι που σου προτείνουμε, είναι να το συνδυάσεις με το πιο λαμπερό τοπάκι από τα BSB.

Τιρκουάζ και εμπριμέ, πρόκειται για ένα ρούχο απαραίτητο για φέτος το καλοκαίρι. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Τιρκουάζ τοπάκι BSB

Το συγκεκριμένο τοπάκι είναι πραγματικά απαραίτητο για φέτος το καλοκαίρι και κοστίζει 49,90€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS