"Όνειρο" το σατέν νυχτικό από τα Oysho

Θα κάνει "μαγικές" τις βραδιές σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Σκέτο "όνειρό" είναι αυτό το σατέν νυχτικό που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho. Με το που το φορέσεις θα αισθανθείς άνετη και ταυτόχρονα στιλάτη, ακόμα και μέσα στο σπίτι σου. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να αισθανθεί υπέροχη και μοναδική ακόμα και τις ώρες που είναι ξαπλωμένη και ξεκουράζεται; Τα Oysho έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα καταστήματα Oysho, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και στην πιο υπέροχη μίντι φούστα. Δες εδώ την τιμή της!

Το συγκεκριμένο νυχτικό είναι ροζ και σατέν και είναι σίγουρο πως θα γίνει η νούμερο ένα επιλογή σου για τα καλοκαιρινά βράδια.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το ρούχο που χρειάζεσαι!

Oysho σατέν νυχτικό

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και το συγκεκριμένο νυχτικό βρίσκεται σε έκπτωση και έτσι από 25,99€ που είναι η αρχική τιμή του, τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 18,19€. Θα το βρεις εδώ!

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις το ονειρικό σατέν νυχτικό

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS