Αυτό το ροζ τοπάκι από τα H&M κοστίζει μόλις 1,99

Είναι το πιο must ρούχο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό το ροζ τοπάκι από τα H&M κοστίζει μόλις 1,99

Αν μπεις αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα του H&M, μπορείς να βρεις το πιο must ροζ τοπάκι, σε συγκλονιστική προσφορά, αφού κοστίζει μόλις 1,99 και αποτελεί ένα ρούχο που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πέρα από την εκπληκτική του τιμή, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πασπαρτού, δηλαδή μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιπτώσεις και θα σε βολέψει για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Συνδύασέ το με τα σύνολά σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Αν πάλι ψάχνεις ένα ρούχο για να συνδυάσεις το τοπάκι που σου προτείνουμε, τότε πρέπει να τσεκάρεις αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι. Δες το εδώ και θα σε τρελάνει!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για μία μοναδική προσφορά την οποία δεν γίνεται να χάσεις με τίποτα!

H&M ροζ τοπάκι 1,99

Όπως σου είπαμε, κοστίζει μόλις 1,99 και βγαίνει συνολικά σε 5 υπέροχες αποχρώσεις. Θα το βρεις εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το ροζ τοπάκι που κοστίζει μόλις 1,99

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS