Στα H&M θα βρεις με 10,99 το πιο must παπούτσι της σεζόν

Τρέξε να προλάβεις την προσφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα H&M θα βρεις με 10,99 το πιο must παπούτσι της σεζόν

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις δικά σου τα πιο must παπούτσια της φετινής σεζόν, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το online κατάστημα του H&M και να τα βρεις με 10,99! Πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί οι προσφορές αυτές λήγουν σε λίγο καιρό.

Επιστρέφοντας δυναμικά από τη δεκαετία του 90, τα mules είναι και πάλι το πιο in παπούτσι που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα αν θέλει να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της. Τα H&M έχουν φυσικά τη λύση για εσένα και βρίσκεται σε έκπτωση!

Αν πάλι ψάχνεις ένα ρούχο για να συνδυάσεις τα mules που σου προτείνουμε, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το μαύρο ψηλόμεσο τζιν που βρήκαμε για εσένα στα H&M!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και αποτελούν το ζευγάρι παπούτσια που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι.

H&M φτηνά παπούτσια

Όπως σου είπαμε ήδη, τα mules αυτά βρίσκονται σε προσφορά οπότε μπορείς να τα κάνεις δικά σου με 10,99€. Βγαίνουν σε 3 μοναδικές αποχρώσεις και θα τα βρεις εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το πιο must παπούτσι της σεζόν με 10,99

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS