Το μικροσκοπικό βελούδινο μπικίνι κάνει "θραύση" στα Oysho

Κάν' το δικό σου και θα τους "τρελάνεις" όλους στην παραλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το μικροσκοπικό βελούδινο μπικίνι κάνει

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή στα καταστήματα Oysho, αυτό το μικροσκοπικό βελούδινο μπικίνι έχει κάνει κανονική "θραύση" και όχι άδικα, αφού αποτελεί το νούμερα ένα trend της φετινής σεζόν και δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ πρέπει να κάνεις ό, τι μπορείς για να κλέψεις τις εντυπώσεις στις φετινές σου διακοπές. Τα Oysho έχουν τη λύση που χρειάζεσαι και δε θα έπρεπε να τη χάσεις σε καμία περίπτωση.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό μαγιό που θα καταφέρει να αναδείξει το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αν πάλι ψάχνεις ένα ρούχο με το οποίο θα μπορέσεις να συνδυάσεις το ψηλόμεσο μαγιό που σου προτείνουμε, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το καφτάνι από τα Oysho.

Τα βελούδινα μαγιό είναι σε κάθε περίπτωση η απόλυτη αδυναμία όλων των influencer και όχι άδικα!

Oysho βελούδινο μπικίνι

Το καλύτερο απ' όλα είναι βέβαια η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 17,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις τo μικροσκοπικό βελούδινο μπικίνι

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS