Έργο τέχνης η τσάντα με πέρλες από τα H&M

Κράτησέ τη και θα τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έργο τέχνης η τσάντα με πέρλες από τα H&M

Αυτή η πρωτότυπη τσάντα που βρήκαμε για εσένα από τα H&M, είναι απλά ένα έργο τέχνης και είναι βέβαιο, πως αν αποφασίσεις να την κάνεις δική σου, θα καταφέρεις με μεγάλη ευκολία να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι η τσάντα που δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να λείπεις από τη συλλογή σου. Μπορείς να την κρατήσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Όσο για την τιμή του, η τσάντα αυτή βρίσκεται στη νέα κολεξιόν και έτσι κοστίζει 34,99€. Μπορείς αν θέλεις να την κάνεις δική σου εδώ.

H&M τσάντα με πέρλες

Αν ωστόσο ψάχνεις εκπτωτικά προϊόντα, τότε σου έχουμε ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Δες εδώ το φόρεμα από τα H&M που κάνει μόνο 4,99€!

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις την τσάντα με τις πέρλες

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS