Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με αέρα από τα 90's το απόλυτο λευκό τζιν από τα ZARA

Τρέξε να το προλάβεις!

Με αέρα από τα 90's το απόλυτο λευκό τζιν από τα ZARA
ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ 02.08.2020 09:42
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία πρόχειρη αναζήτηση που κάναμε στα νέα κομμάτια της συλλογής των καταστημάτων ZARA, εντοπίσαμε το απόλυτο λευκό τζιν, το οποίο έχει λίγο αέρα από 90's, και είναι σίγουρο πως δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα παντελόνι το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος με το στιλ σου. Επιπλέον, είναι τέλειο για τις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Φόρεσέ το με όποιο ρούχο θες από την ντουλάπα σου και είναι σίγουρο πως θα συνδυαστεί υπέροχα. Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις τη διαφορά, τότε θα μπορούσες να το βάλεις με κάποιο από αυτά τα σούπερ τοπάκια που βρήκαμε στα Zara.

Zara λευκό παντελόνι

Το τζιν αυτό κοστίζει 39,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα ZARA όπου θα βρεις το λευκό τζιν από τα 90's

Η Zara είναι εμπορική εταιρεία ένδυσης που ανήκει στον ισπανικό όμιλο Inditex, μαζί με άλλα γνωστά σήματα όπως Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka. Ο όμιλος έχει την έδρα του στην πόλη Λα Κορούνια της επαρχίας της Γαλικίας, στην Ισπανία, όπου και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ζάρα το 1975.

Σήμερα τα Ζάρα είναι πιθανότατα η πιο γοργά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον κόσμο, με 2.000 καταστήματα σε 60 χώρες (τριπλάσιος αριθμός από αυτόν του 2000). Τον Μάρτιο του 2006 ο όμιλος ξεπέρασε τη Σουηδική H&M και έγινε έτσι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Ευρώπης στα καταστήματα μόδας. Ο όρος Zara δεν έχει κάποια έννοια στα ισπανικά.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο που τους επέτρεψε να ανταγωνιστούν τα άλλα ποιοτικά σήματα με σχετικά χαμηλές τιμές.

Για παράδειγμα, αναφέρεται ότι στα Ζάρα χρειάζονται μόνο δύο εβδομάδες για το σχεδιασμό και τη διάθεση ενός νέου προιόντος, ενώ το σύνηθες χρονικό διάστημα του κλάδου είναι περίπου εννέα μήνες. Τα καταστήματα Ζάρα λανσάρουν κάθε χρόνο περίπου 10.000 νέα σχέδια. Η αλυσίδα επίσης, σε αντίθεση με τα καθιερωμένα, έχει αντισταθεί στην τάση για μεταφορά των γραμμών παραγωγής σε χώρες με χαμηλό κόστος εργασίας.

Η πιο ανορθόδοξη όμως στρατηγική που εφαρμόζεται είναι αυτή των μηδενικών δαπανών για διαφήμιση, αντίθετα η εταιρεία επενδύει ένα μέρος των κερδών της στη δημιουργία νέων καταστημάτων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φόρεμα - έργο τέχνης με μόνο 5,99 ευρώ στα Zara - Έχει παντού πούλιες

Μας "κούφανε" αυτό το μαύρο τουνικ φόρεμα για τις βραδινές εμφανίσεις στα μπαράκια - Στη φανταστική τιμή των 5,99€ και μόνο στα Zara

TAGS
Share