Αγγίζει την τελειότητα το λευκό εφαρμοστό φόρεμα από τα ZARA

Κάντο δικό σου και θα σε τρελάνει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγίζει την τελειότητα το λευκό εφαρμοστό φόρεμα από τα ZARA

Με μία γρήγορη ματιά που ρίξαμε στα κομμάτια της νέας συλλογής των καταστημάτων ZARA, πάθαμε πλάκα μιας και εντοπίσαμε μερικά μοναδικά "διαμάντια"! Αυτό το λευκό εφαρμοστό φόρεμα που σου προτείνουμε, αγγίζει την τελειότητα και το θέλει κάθε γυναίκα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία, για ένα ρούχο που μπορεί να αναδείξει μία πιο θηλυκή και ταυτόχρονα σικάτη πλευρά του εαυτού σου. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις το ίδιο κι εσύ! Ξεκίνα σιγά σιγά τα ψώνια σου, γιατί η νέα συλλογή της αλυσίδας καταστημάτων είναι απλά εντυπωσιακή.

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει και αυτό το "στραβό" φόρεμα από τα ZARA. Μιας και θα βρεθείς στα καταστήματα, ρίξτου μια ματιά και κάνε τα ψώνια σου. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Αυτό είναι το λευκό εφαρμοστό φόρεμα από τα ZARA που αγγίζει την τελειότητα

Εφαρμοστό φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και ακάλυπτους ώμους. Μακρύ μανίκι. Φόδρα. Κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ στο πλάι στη ραφή. Με λίγα λόγια, το φόρεμα που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να μοιάζει με σταρ του Hollywood, με λίγα μόνο χρήματα.

Μπορείς να το φορέσεις το καλοκαίρι με ένα ψηλό πέδιλο ή ακόμα και με φλατ παπούτσι, ενώ το συγκεκριμένο φόρεμα, άνετα φοριέται και το χειμώνα με μία ψηλή και φαρδιά μπότα και ένα πολύ σικάτο πανωφόρι.

Ακόμα θα μπορούσες να το φορέσεις και με πέδιλα και καλσόν το χειμώνα, σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις μία πιο έξτρα πινελιά στην εμφάνισή σου. Ό, τι κόλπο και να δοκιμάσεις, είναι βέβαιο πως το συγκεκριμένο φόρεμα θα σε αναδείξει και με το παραπάνω μιας και είναι ένα κομμάτι αληθινός θησαυρός!

Zara νέα συλλογή φορέματα

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του καθώς κοστίζει 29,95€ και θα σου προτείναμε να βιαστείς και να το κάνεις δικό σου άμεσα καθώς σε λίγο καιρό θα εξαντληθεί. Μπορείς να το βρεις εδώ.

TAGS