Στιλάτη στο σπίτι: Στα H&M με 19,99€ οι πιο τέλειες σατέν πιτζάμες

Όμορφες και άνετες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιλάτη στο σπίτι: Στα H&M με 19,99€ οι πιο τέλειες σατέν πιτζάμες

Μπορεί αυτές τις μέρες να μένεις συνέχεια στο σπίτι ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να είσαι την ίδια στιγμή στιλάτη. Στα H&M, μπορείς να κάνεις δικές σου μόλις με 19,99€, τις πιο τέλειες σατέν πιτζάμες που θα σε κάνουν να μην θέλεις να τις βγάλεις.

Άνετες και μοδάτες, οι πιτζάμες αυτές είναι ιδανικές για να τις φοράς μέσα στο σπίτι, ακόμα και την ώρα που κάνει την τηλεργασία σου.

Επιπλέον είναι πολύ οικονομικές. Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, αξίζει να ρίξεις μία ματιά και σε αυτό το υπέροχο τζιν παντελόνι που θα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

H&M σατέν πιτζάμες

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ!

-40% έκπτωση έχει στα H&M το πιο καθημερινό τζιν παντελόνι

Και στα H&M έχουν ξεκινήσει εκπτώσεις και είναι μια προς μια φανταστικές. Όπως σε αυτό το τζιν παντελόνι που μπορεί να φορεθεί καθημερινά σε όλες τις περιστάσεις. Έχει 40% έκπτωση!

Πρόκειται για το κλασικό ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το οποίο κάθε γυναίκα έχει στην ντουλάπα της και αν δεν το έχει, πρέπει να το αποκτήσει.

Μπορεί να συνδυαστεί προφανώς με όλα τα χρώματα και στιλ, ενώ ανάλογα με τους συνδυασμούς φοριέται επίσης από το πρωί έως και το βράδυ.

Αυτό είναι το καθημερινό τζιν παντελόνι των H&M που έχει 40% έκπτωση

Embrace High Ankle Jeans - Μόνο με 23,99€ από 39,99€

Επίσης, αδειάζουν τα ράφια του H&M με αυτές τις κροκό μπότες.

H&M εκπτώσεις

Ξεπουλάνε τα H&M με αυτό το ψηλόμεσο τζιν

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M κυκλοφόρησε και εμείς εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν της σεζόν, το οποίο θα φοράς όλο το χειμώνα του 2021! Ψηλόμεσο και κομψό, πρόκειται για το παντελόνι που θα λατρέψεις από το πρώτο λεπτό και ξεπουλάει ήδη.

Και ποια γυναίκα δε χρειάζεται στην ντουλάπα της ένα παντελόνι που να μπορεί να το φορέσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Θα μπορούσες μάλιστα να το συνδυάσεις και με αυτό το υπέροχο μποτάκι που εντοπίσαμε στα H&M. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

H&M ψηλόμεσο παντελόνι

Το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει 29,99€ και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS