Ξεπουλάει στα Bershka το πιο στιλάτο 90's ψηλόμεσο τζιν

Το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στα Bershka το πιο στιλάτο 90's ψηλόμεσο τζιν

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Bershka, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο 90's ψηλόμεσο τζιν, το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου. Άνετο και στιλάτο, μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου.

Βέβαια θα μπορούσες να το φορέσεις και με αυτά τα στιλάτα 90's μποτάκια που βρήκαμε στα Bershka. Ρίξε μια ματιά εδώ.

Bershka τζιν παντελόνι

Το παντελόνι αυτό βγαίνει σε δύο αποχρώσεις και κοστίζει 29,99€. Μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο πρόκειται να εξαντληθεί!

Στα Bershka θα βρεις τις μπότες της Ζενεβιέβ - Κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ

Η Ζενεβιέβ φορούσε ένα εκπληκτικό ζευγάρι μπότες στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα αντίστοιχο ζευγάρι στα Bershka, το οποίο μάλιστα κοστίζει κάτω από 50 ευρώ και μπορείς να το κάνεις άμεσα δικό σου!

Η γνωστή art director και πλέον κριτής του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων έχει πολύ ιδιαίτερο στιλ και κάθε της εμφάνιση είναι πραγματικά αξιοσημείωτη.

Αν θες λοιπόν κι εσύ να δοκιμάσεις να υιοθετήσεις για λίγο το look της, τότε σου βρήκαμε τη λύση. Μπορείς να φτιάξεις το ντύσιμο που έκανε στο χθεσινό επεισόδιο, ξεκινώντας από τις μπότες.

Εμείς μόλις τις είδαμε στα Berhka τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που θα ευχαριστηθείς και με το παραπάνω. Στα Bershka μάλιστα, υπάρχουν και μερικές φοβερές εκπτώσεις. Δες εδώ ποια παπούτσια μπορείς να βρεις με λιγότερο από 20€!

Bershka μπότες αρβυλάκιαΖενεβιέβ Μπότες GNTM 3

Οι μπότες αυτές, κοστίζουν 49,99€ και μπορείς να τις κάνεις εδώ.

TAGS