Stradivarius: Κυκλοφόρησε η ανοιξιάτικη κολεξιόν με τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια

Τα δύο outfit που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Stradivarius: Κυκλοφόρησε η ανοιξιάτικη κολεξιόν με τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια

Χθες καλωσορίσαμε την άνοιξη και επιτέλους είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον ωραίο και ηλιόλουστο καιρό με τα πιο φυσικά εντυπωσιακά κομμάτια, τα οποία μπορούμε εύκολα και γρήγορα να τα βρούμε στο Stradivarius, μιας και κυκλοφόρησε η ολοκαίνουργια ανοιξιάτικη κολεξιόν!

Η καραντίνα δεν πρέπει να μας εμποδίζει από το να αγοράζουμε ρούχα και να ανανεώνουμε την ντουλάπα μας με τα πιο must κομμάτια της εποχής.

Έτσι λοιπόν, εμάς μας ενημέρωσε ένα πουλάκι πως πλέον η ανοιξιάτικη κολεξιόν του Stradivarius είναι διαθέσιμη και έτσι τρέξαμε να την δούμε και να την απολαύσουμε! Αφού τα είδαμε όλα τα νέα κομμάτια, βρήκαμε τα δύο outfits που «φωνάζουν» άνοιξη και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για αυτήν την εποχή. Ρίξε στο μεταξύ και μια ματιά εδώ, μιας και σου έχουμε φοβερή τσάντα που κοστίζει μόνο 5,99 ευρώ!

Μπλούζα crop με τιράντες 4,99 € & Μίνι φούστα φλοράλ 17,99 €

  • Είναι άνετο, καθημερινό, φοριέται σχεδόν παντού και μπορεί να αναδείξει φανταστικά την σιλουέτα σου!

Stradivarius σύνολο

Μακρύ φόρεμα με μαργαρίτες 25,99 €

  • Επίσης πολύ άνετο και καθημερινό, μπορείς να το συνδυάσεις με αρκετά παπούτσια και με μια ζώνη στην μέση θα το μετατρέψεις στο πιο εντυπωσιακό φόρεμα.

Stradivarius φόρεμα

Μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο σύνολα με αυτά τα εντυπωσιακά λευκά αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν 29,99 €

Stradivarius παπούτσια

Ακολουθήστε την Κωνσταντίνα Τσουκαλά στο instagram

Ολοκλήρωσε το look σου με αυτές τις καταπληκτικές τσάντες από τα Stradivarius

Το 2021 έχει μπει για τα καλά και αφού άλλαξε ο χρόνος, είναι φυσικό να αλλάξουν και οι φετινές τάσης της μόδας. Αν θες να είσαι ένα βήμα μπροστά, σου έχω τις πιο must τσάντες για φέτος!

Η τσάντα αποτελεί αναπόσπαστο και ξεχωριστό κομμάτι τόσο για την καρδιά μας όσο για την ντουλάπα μας. Είναι το απόλυτο στολίδι για αυτό, ολοκληρώνει το σύνολο μας για αυτό και πρέπει πάντα να αγγίζει τα όρια του τέλειου!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Stradivarius, μια αλυσίδα που πάντα φέρνει πρώτη τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και σας παρουσιάζουμε τις πιο στυλάτες τσάντες για φέτος.

Αν θες να είσαι influncer και με την βούλα, σου προτείνω να πας γρήγορα να τις αγοράσεις όπως και αυτό το φαρδύ τζιν παντελόνι!

Τσάντα ώμου από λουστρίνο
5,99 €

τσάντα Stradivarius μαύρη

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα
15,99 €

τσάντα μαύρη Stradivarius

Τσαντάκι μέσης με κρίκους

5,99 €

Stradivarius άσπρη τσάντα

Καπιτονέ τσάντα χιαστί
15,99 €

Stradivarius μαύρη τσάντα