Στα Zara με 22,95 ευρώ το κατάλληλο φόρεμα για το νησί

Κάθε μέρα αυτό θα φοράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara με 22,95 ευρώ το κατάλληλο φόρεμα για το νησί

Βγαίνεις σε άδεια τώρα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου; Σου βρήκαμε το φόρεμα των Zara που πρέπει να αγοράσεις, να βάλεις στη βαλίτσα σου και να πάρεις μαζί στις διακοπές σου σε όποιο νησί και να πας. Μπορεί να φορεθεί και στη βόλτα αλλά και στη θάλασσα και είναι πολύ οικονομικό.

Πρόκειται για το μίνι λευκό φόρεμα με τιράντες. Είναι λινό και αρκετά ελαστικό. Επίσης, να σημειώσουμε πως οι τιράντες του είναι ρυθμιζόμενες για να το έχεις σε όποιο ύψος θελήσεις εσύ.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί τρόποι για να το φορέσεις! Αρχικά για μια χαλαρή βόλτα μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου πέδιλά και ένα τσαντάκι ώμου ή χιαστή. Στη θάλασσα δεν χρειάζεσαι πολλά πολλά, παρά μόνο τις σαγιονάρες σου και την τσάντα θαλάσσης. Για τη βραδινή σου βόλτα, φόρεσε το με λεπτά διακριτικά κοσμήματα, πέδιλα με λίγο ύψος ή διπλό πάτο - ή ακόμη και αυτά που διακριτικά δεν θα τα λέγαμε -, μια μικρή τσάντα και είσαι έτοιμη να λάμψεις.

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara

22,95 - Χρώμα Σπασμένο λευκό

Zara λευκό καλοκαιρινό φόρεμα

Συνδύασε το εν λόγω φορεματάκι με αυτή την απίστευτη τσάντα

Η συγκεκριμένη είναι διαθέσιμη σε 6 -κι όμως- χρώματα και είναι όλα ένα και ένα! Είναι μια τσάντα που την φοράς εύκολα και το πρωί και το βράδυ, μιας και είναι μικρή και πολύ στυλάτη.

Έχει λουρί με αλυσίδα, είναι καπιτονέ και χωράει αρκετά πράγματα, παρά το μέγεθος της. Κοστίζει μόνο 22,95 ευρώ και από τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει βρίσκεται πρώτη στις επιλογές των γυναικών ενώ πάταγο έχει κάνει και άλλη μια τσάντα, που επίσης βγαίνει σε πολλά χρώματα.

  • ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ
  • ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.
  • ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ.
  • ΦΟΔΡΑ ΜΕ ΤΣΕΠΗ.
  • ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ.

Σε 6 χρώματα η πιο πολυσυζητημένη τσάντα από τα Zara