Το φόρεμα των H&M με ανοιχτή πλάτη και σκίσιμο - Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το φόρεμα των H&M με ανοιχτή πλάτη και σκίσιμο - Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο μαύρο, το οποίο δεν θα έπρεπε να λείπει από τη συλλογή σου για την Άνοιξη του 2022.

Μετά το υπέροχο παντελόνι που σου βρήκαμε, το οποίο θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται δύο μέτρα (δες το εδώ), ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα ρούχο «πασπαρτού» που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσεις.

Το φόρεμα που σου προτείνουμε από τα H&M

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να βάλεις.

Αμάνικο μίντι φόρεμα από ελαφρώς γυαλιστερή, σύμμεικτη κρεπ βισκόζη. Στρογγυλή λαιμόκοψη, φαρδιές σταυρωτές τιράντες και ανοιχτή πλάτη, στρογγυλεμένη στο κάτω μέρος με λεπτό λάστιχο. Ίσια γραμμή στο κάτω μέρος με κρυφό φερμουάρ και ψηλό σκίσιμο στη μία πλευρά. Χωρίς φόδρα.

Τιμή: 29,99€

Φόρεμα H&M

Φόρεσέ το με αυτά τα υπέροχα μποτάκια

Μπορεί να πλησιάζει σιγά σιγά η Άνοιξη, ωστόσο ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ και προλαβαίνουμε να τρέξουμε στα μαγαζιά και να κάνουμε τις τελευταίες χειμωνιάτικες αγορές μας.

Μια από αυτές είναι φυσικά ένα ζευγάρι μποτάκια. Σίγουρα αν έχετε κοιτάξει δεξιά και αριστερά, έχετε δει ένα συγκεκριμένο ζευγάρι μποτάκια που είναι ξεκάθαρα η τελευταία τάση της μόδας.

Εμείς ψάξαμε και τα βρήκαμε στα H&M, σε πολύ καλή μάλιστα τιμή. Είναι μποτάκια τα οποία είναι αρκετά άνετα, τα φοράς πολύ εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνδυάζονται τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα.

Είναι χοντρόσολα και έτσι σου χαρίζουν μερικούς πόντους στο ύψος και η τιμή τους ανέρχεται στα 49,99 ευρώ, για αυτό τρέξε να τα αγοράσεις γιατί πολύ σύντομα θα γίνουν sold out, όπως και αυτές εδώ οι απίθανες γόβες.

  • Μποτάκια Chelsea με λάστιχο στα πλάγια και θηλιά μπροστά και πίσω.
  • Εσωτερική επένδυση από δερματίνη, ζέρσεϊ πάτος και χοντρή σόλα με ραβδώσεις.
  • Τακούνι 6 εκ.

μποτάκια h&m

TAGS