Κομψό και θηλυκό - Το μαγιό των H&M που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι του 2022

Θα αναδείξει το σώμα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κομψό και θηλυκό - Το μαγιό των H&M που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι του 2022

Μπορεί η σημερινή (2/5) μέρα να είναι βροχερή ωστόσο ο καιρός έχει ήδη φτιάξει και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ξεκινήσει τις αποδράσεις τους στις παραλίες. Έτσι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς το πιο σικάτο μαγιό από τη νέα συλλογή των H&M.

Αφού σου δείξαμε τα καλύτερα κομμάτια για τον Μάιο του 2022, ήρθε η ώρα να σου δείξουμε και ένα μαγιό που θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα στην πρώτη σου βόλτα στην παραλία, ενώ θα αναδείξει το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Το μαγιό που σου προτείνουμε από τα H&M

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα μαγιό που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις στην παραλία.

Ολόσωμο μαγιό με επένδυση, με στριφτή λεπτομέρεια επάνω και άνοιγμα κάτω από το στήθος. Ρυθμιζόμενες τιράντες και θήκες με αφαιρούμενα μαξιλαράκια που σμιλεύουν το στήθος και προσφέρουν καλή στήριξη. Ψηλό κόψιμο στους γοφούς και μέτρια κάλυψη στους γλουτούς.

Τιμή: 24,99€

H&M ολόσωμο μαγιό

Πώς θα βάλεις το ολόσωμο μαγιό σου ως κομμάτι του καθημερινού σου ντυσίματος

  • Εκτός από το μαγιό, σίγουρα στην παραλία δεν πας χωρίς το σορτς σου. Φόρεσε το εμπριμέ μαγιό σου με ένα τζιν σορτσάκι ή με μία βερμούδα που είναι must. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα statement αξεσουάρ, όπως ένα ψάθινο καπέλο ή ένα μαντίλι δεμένο στην κοτσίδα σου και μια δερμάτινη ζώνη. Μην διστάσεις να το φορέσεις σε μια πιο απογευματινή εμφάνιση μαζί με ένα σακάκι στους ώμους.
  • Αν δεν είσαι φαν των σορτς και θες κάτι πιο χαλαρό, τότε σου έχουμε την καλύτερη επιλογή. Οι αέρινες, maxi φούστες ταιριάζουν ιδανικά με το ολόσωμο μαγιό σου, δίνοντας στιλ και καλοκαιρινό αέρα. Συμπλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι minimal σανδάλια και τα γυαλιά ηλίου σου και ετοιμάσου για ατελείωτες βόλτες.
  • Δεν ξέρεις τι να βάλεις με το κιμονό σου; Μα το ολόσωμο φυσικά που θα αναδείξει απίστευτα την σιλουέτα σου, δίνοντας στιλ και άνεση. Επέλεξε ένα τζιν σορτς ή μια φούστα για να το συνδυάσεις, ενώ μια ψάθινη τσάντα ή ένας φάκελος θα ολοκληρώσει το summer outfit. Κοσμήματα και ψηλά πέδιλα θα μετατρέψουν την casual εμφάνιση σε πιο βραδινή.
  • Επειδή είναι μαγιό δεν σημαίνει ότι δεν στέκεται εξίσου τέλεια και στις πιο φθινοπωρινές εμφανίσεις. Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό με το ψηλόμεσο mom fit τζιν σου ή με μια αθλητική φόρμα για το πιo cool outfit που θα σου θυμίζει την αγαπημένη summer season. Για μια formal περίσταση συνδύασε το με μια φαρδιά παντελόνα και ένα ελαφρύ σακάκι.
TAGS