Tο τέλειο νησιώτικο look - Δες τα 5 κομμάτια που πρέπει να προσθέσεις στη βαλίτσα σου για να το πετύχεις

Απόκτησε την πιο στιλάτη καλοκαιρινή εικόνα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Tο τέλειο νησιώτικο look -  Δες τα 5 κομμάτια που πρέπει να προσθέσεις στη βαλίτσα σου για να το πετύχεις

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον Αύγουστο, τον μήνα τον οποίο ο περισσότερος κόσμος παίρνει άδεια και επισκέπτεται τα πανέμορφα νησιά της χώρας μας. Έχεις σκεφτεί καθόλου τι θα πάρεις στη βαλίτσα σου; Θα σου πω τα 5 απαραίτητα κομμάτια που θα προσθέσεις, για να υιοθετήσεις το τέλειο νησιώτικο look.

Τι θα χρειαστείς

Δεν μπορεί να λείπει από τις διακοπές σου ένα oversized πουκάμισο. Θα σου λύσει τα χέρια όλες τις μέρες που θα είσαι διακοπές... από τη στιγμή που θα είσαι στο πλοίο και θα χρειάζεσαι μία ζακέτα, μέχρι την παραλία και τη βραδινή σου έξοδο.

Νησιώτικο look

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Με ένα midi αέρινο φόρεμα θα εντυπωσιάσεις τους πάντες το βράδυ στο εστιατόριο ή το cocktail bar. Επίλεξε ένα έντονο χρώμα, όπως το πορτοκαλί ή το κίτρινο.

Νησιώτικο look

Το τέλειο boho chic look θα το πετύχεις με την επιλογή ενός πλεκτού κομματιού, όπως το φόρεμα που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Εάν αυτό έχει και κρόσσια, θα απογειώσεις την εμφάνιση σου.

Νησιώτικο look

Πες ναι στα ανάλαφρα set από see through υφάσματα. Το ιδανικό είναι να αποτελείται από crop top και φούστα με σκίσιμο. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με το παπούτσι που θα επιλέξεις.

Νησιώτικο look

Δεν γίνεται να πας διακοπές χωρίς ένα total white set. Τα κεντήματα και το λινό ύφασμα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το απόλυτο νησιώτικο look.

Νησιώτικο look