Color blocking: 3 χρωματικοί συνδυασμοί που θα κάνεις χειμώνα - καλοκαίρι, για να μην είσαι basic

Μην τους φοβηθείς

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Color blocking: 3 χρωματικοί συνδυασμοί που θα κάνεις χειμώνα - καλοκαίρι, για να μην είσαι basic

Σίγουρα θα το έχεις καταλάβει... το χρώμα έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πως θα κάνεις το σωστό color blocking. Η βασική αρχή του είναι να δημιουργήσεις ένα outfit με διαφορετικά χρώματα. Αυτό όμως δεν είναι πάντα απλό, καθώς ο συνδυασμός πολλών χρωμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το μυστικό είναι στη σωστή επιλογή υφασμάτων. Για αρχή προσπάθησε να συνδυάσεις δύο μόνο χρώματα.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Παρακάτω θα σου πω τους πιο ωραίους συνδυασμούς χρωμάτων που μπορείς να κάνεις στα looks σου, σύμφωνα με τα τελευταία fashion trends.

Κόκκινο + μωβ

Ο συνδυασμός του κόκκινου με το μωβ, είναι και ο αγαπημένος μου, καθώς σου δίνει έναν αριστοκρατικό αέρα.

Κόκκινο - μωβ

Φιστικί + μπλε

Το φιστικί με το μπλε είναι ένας πολύ φρέσκος και νεανικός συνδυασμός χρωμάτων. Μπορείς να δημιουργήσεις απίστευτα looks με το φιστικί, όχι μόνο συνδυασμένο με το μπλε, όπως σου δείχνω στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά συνδυασμένο και με το λιλά και το ροζ, καθώς ταιριάζει άψογα.

Φιστικί - μπλε

Ροζ + πορτοκαλί

Το ροζ με το πορτοκαλί, όπως και το ροζ με το κόκκινο, είναι δύο παρεξηγημένοι συνδυασμόι χρωμάτων. Είναι στα big trends και θα αναδείξεις πολύ τα looks σου εάν το κάνεις σωστά, όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Βάλε χρώμα στη ζωή σου και μην το φοβηθείς.

Πορτοκαλί - ροζ

Διάβασε εδώ περισσότερα για τα φλούο χρώματα στα looks σου.