Κάνει χαμό στα Zara: Πίσω είναι σορτς αλλά μπροστά φούστα - Βγαίνει σε 3 τζιν χρώματα και κοστίζει 22,95 ευρώ

Θα φορεθεί πολύ φέτος την Άνοιξη και το Καλοκάιρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνει χαμό στα Zara: Πίσω είναι σορτς αλλά μπροστά φούστα - Βγαίνει σε 3 τζιν χρώματα και κοστίζει 22,95 ευρώ

Η νέα συλλογή των Zara για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 είναι καταπληκτική, ενώ οι τιμές ακόμη περισσότερο. Θα βρεις κομμάτια που είναι trend σε πολύ καλές τιμές ακόμη και αν δεν είναι στα εκπτωτικά. Στη συλλογή αυτή λοιπόν, βρήκαμε μια φούστα-σορτς που θα φορεθεί πολύ φέτος.

Οι παντελονόφουστες έχουν ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια! Η μόδα αυτή ξεκίνησε από το εξωτερικό, κυρίως στις υφασμάτινες φούστες τύπου τένις και πλέον το στιλ αυτό κυριαρχεί παντού, ακόμη και στις τζιν.

Αυτή είναι η φούστα-σορτς των Zara

Πρόκειται για την ψηλόμεση φούστα με κρουαζέ μπροστινό τμήμα. Τσέπες μπροστά και πίσω τσέπες patch και τελείωμα στο κάτω μέρος χωρίς ραφές. Κλείνει μπροστά με κρυφό φερμουάρ και κουμπιά.

Η λεπτομέρεια με το πίσω μέρος που είναι σορτς κάνει την εν λόγω φούστα να ξεπουλάει, καθώς δεν θα υπάρχει πρόβλημα "αποκαλύψεων".

Βγαίνει σε μπλε, μαύρο και μπλε ανοιχτό τζιν χρώμα.

Δείτε επίσης: Βγαίνει σε τρία χρώματα και ξεπουλάει - Η σούπερ τσάντα των Zara που η τιμή της έπεσε από τα 79,95 ευρώ στα 39,99

0108/043

Zara παντελονόφουστα

Zara σορτς φουστα

Zara σορτσοφούστα

Συνδύασε την φούστα-σορτς με αυτά τα μαύρα άνετα πέδιλα

Στα Zara λοιπόν, θα βρεις εκτός από πολλά ρούχα, και καλοκαιρινά ή ανοιξιάτικα παπούτσια σε χαμηλές τιμές για την ποιότητα τους. Ένα από τα κομμάτια αυτά, είναι τα μαύρα τρακτερωτά πέδιλα που δεν θα θες να βγάζεις από τα πόδια σου.

Πρόκειται για τα δερμάτινα πέδιλα με χοντρή οδοντωτή τρακτερωτή σόλα, φαρδιά λουριά στο μπροστινό μέρος και λουρί με αγκράφα στο πίσω μέρος.

Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και για το ποτό σου το βράδυ αν δεν είσαι φαν των ψηλών πέδιλων.

ΜΑΥΡΟ | 3641/111

Δείτε επίσης: Είναι τέλειο μέχρι και για πολιτικό γάμο! To πιο σικάτο λευκό φόρεμα των Zara μόλις με 15,99 ευρώ

Zara συλλογή πέδιλα

Zara παπούτσια

Zara μαύρα πέδιλα

TAGS