\"Scandal Fashion Day\" στο Κολωνάκι! Λάμψη και μόδα από το FOX Life! (PHOTOS)

\

Με αφορμή τα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς «Scandal» που προβάλλονται στο κανάλι FOX Life, η FOX International Channels Greece, διοργάνωσε την Τρίτη 18 Μαρτίου, μία αστραφτερή και γεμάτη μόδα «Scandal Fashion Day», στο κατάστημα Τσαντίλης, στο Κολωνάκι.


Η πρωταγωνίστρια του «Scandal» Olivia Pope (Kerry Washington) και οι κεντρικοί ήρωες της σειράς αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις ambassadors της λαμπερής βραδιάς, Δέσποινα Καμπούρη, Μαρία Κορινθίου, Νικολέττα Ράλλη, Όλγα Φαρμάκη και Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Οι ambassadors εξέπληξαν τους καλεσμένους, κάνοντας την εμφάνιση τους με total look εμπνευσμένο από την Olivia Pope και το «Scandal concept». Η make-up artist, Ρούλα Σταματοπούλου επιμελήθηκε το μακιγιάζ των ambassadors, ενώ την καλλιτεχνική φωτογράφηση ανέλαβε η φωτογράφος μόδας Μαρία Μαρκέζη.


2423_XRISIKOPOYLOY_KAMPOYRI_APOSTOLOPOYLOY_KORINTHIOY_RALI_FARMAKI_1832014


Στο «Scandal Fashion Day», παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων fashion editors, fashion bloggers, προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου και διασημότητες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θαύμασαν τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της Olivia Pope, απολαμβάνοντας το δροσιστικό cocktail aperitif Aperol Spritz και τις ιδιαίτερες γεύσεις των ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων της Carpo Hellas, υπό τους ήχους του παραγωγού του Εν Λευκώ, Νίκου Δρογώση. Την ατμόσφαιρα συμπλήρωναν οι βιτρίνες του καταστήματος, που ήταν μοναδικά διακοσμημένες με χαρακτηριστικές φράσεις της Olivia από τη σειρά «Scandal».


ScandalFashionDay


Η σειρά «Scandal» προβάλλεται αποκλειστικά από το κανάλι FOX Life κάθε Πέμπτη στις 21:00!
Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA.


Eliana Chrysikopoulou_Maria Korinthiou




Nikoletta Ralli by_Maria Markezi


2312_MARIA_KORINTHIOY_1832014


2169_OLGA_FARMAKI_1832014


2273_DESPINA_KAMPOYRI_1832014