Η ολόσωμη φόρμα από τα Zara που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου - Έχει σπάσει ταμεία!

Η ολόσωμη φόρμα από τα Zara που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου - Έχει σπάσει ταμεία!
Για κάποιον λόγο το κόκκινο χρώμα είναι συνυφασμένο με κάθε εορταστική περίσταση. Επειδή λοιπόν πλησιάζει το Πάσχα, και όλο και κάπου θα βγούμε να διασκεδάσουμε, ίσως και πάλι να χρειαζόμαστε το κατάλληλο outfit που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες. Οι ολόσωμες φόρμες βοηθούν πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, μιας και όπως έχουμε πει πολλές φορές με ένα κομμάτι, δημιουργείται ένα ολόκληρο σύνολο και υπολείπονται μόνο τα αξεσουάρ. Αυτή λοιπόν η φόρμα που βρήκαμε από τα Zara είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για φέτος.

Είναι κόκκινη, πράγμα που σημαίνει ότι έχει festive χαρακτήρα και σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη. Επιπλέον είναι off-the-shoulder, γραμμή που είναι η απόλυτη τάση για φέτος το καλοκαίρι. Αν δεν το έχετε ήδη προσέξει υπάρχει παντού και σε αμέτρητες παραλλαγές. Έχει βολάν στο πάνω μέρος της, γεγονός που την κάνει κατάλληλη ακόμα και εσάς που δεν έχετε ψηλόλιγνη σιλουέτα και έχετε μερικούς επιπλέον πόντους στην περιφέρεια, μιας και αυτό το διακοσμητικό στοιχείο, θα κάνει τη σιλουέτα σας να δείχνει πολύ πιο ισορροπημένη. Είναι απόλυτα θηλυκή και σέξι αλλά με πολύ κομψό τρόπο και ναι, εμείς την έχουμε βάλει ήδη στη wishilist μας για τις επερχόμενες διακοπές και όχι μόνο.

formaΗ τιμή της δεν είναι απαγορευτική καθώς κοστίζει 59.95 ευρώ, όπως αναφέρει το instyle.gr. Αν τελικά την επιλέξετε, προτείνουμε να τη συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε κάποια ουδέτερη απόχρωση -μιας και το κόκκινο είναι αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του- και να αποφύγετε τα φανταχτερά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι αυτό που χρειάζεστε, ενώ και το μακιγιάζ σας θα πρέπει να κινηθεί σε πολύ φυσικούς τόνους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόκτησε τώρα το σούπερ κορμάκι από τα Bershka που θα απογειώσει τις βραδινές σου εμφανίσεις!



Η ντεκολτέ φόρμα από τα Mango που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες – Κοστίζει μόνο…



Αυτά είναι τα καλύτερα καλοκαιρινά παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι. Απέκτησε τα τώρα!