Θα ενθουσιαστείς! 6 στιλιστικά κόλπα για να ανανεώσεις τα looks σου χωρίς να ξοδέψεις ευρώ!

Θα ενθουσιαστείς! 6 στιλιστικά κόλπα για να ανανεώσεις τα looks σου χωρίς να ξοδέψεις ευρώ!
Τα λεφτά είναι λίγα για να κάνεις πλήρη ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου κάθε σεζόν, αλλά μπορείςνα έχεις στιλ και χωρίς να ξοδέψεις ευρώ! Μικρά, ανέξοδα tricks μπορούν να μεταμορφώσουν τα looks σου χαρίζοντας στιλ.

Πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις με τα κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου:

1. Γύρισε τα μανίκια: Φόρεσε το κλασικό σου πουκάμισο και χάρισε στο look σου μια νότα «άνεσης», «ανεμελιάς» και …coolness μ’ αυτό το απλό trick.

sleeves

2. Γύρνα τα μπατζάκια: Το jean σου, αλλά και οποιοδήποτε παντελόνι σου, μπορεί να αποκτήσει μια «χαλαρότητα» με αυτή την απλή κίνηση, άσε που μ’ αυτό τον τρόπο κατευθύνεις το βλέμμα στα υπέροχες γόβες σου – ή έστω, ό,τι παπούτσια φοράς!

cuffed

3. Ρίξε το σακάκι σου στους ώμους: Feel free να το κάνεις, είναι ένας στιλάτος τρόπος να φορέσεις το σακάκι σου (το οποίο δεν χρειάζεται να κουβαλάς στα χέρια).

jacket

4. Κάνε «κόμπο» στο μπλουζάκι σου: Το γνωστό «δέσιμο» του πουκαμίσου στη μέση, ή της μπλούζας, μπορεί να δώσει μια εξτρά πινελιά στιλ στην εμφάνισή σου.

knot2

5. Φόρα μια ζώνη στη μέση: Με μια ζώνη τονίζεις τη μέση σου, ενώ μπορείς να «μαζέψεις» κομψά οτιδήποτε oversized πάνω σου. Η μικροσκοπική Olivia Palermo χρησιμοποιεί αυτό το trick συχνά!

olivia

6. Βάλε τη μισή μπλούζα μέσα από τη φούστα ή το παντελόνι: Αντί να φορέσεις όλη τη μπλούζα ή το πουκάμισό σου μέσα από τη φούστα ή το παντελόνι, άφησε το μισό εκτός και χάρισε στο look σου μια smart stylish νότα. Το brand J. Crew είναι αυτό που έκανε γνωστό αυτό το trick, μέσα από τα fashion tips που μοιράζεται με το κοινό του.

jcrew

Πηγή:joytv

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

6 τσάντες από τα Zara που θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή

Σας παρουσιάζουμε τις 6 καλύτερες αποχρώσεις κραγιόν για την φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη σεζόν

7 midi φούστες από τα H&M που θα κάνουν θραύση το φθινόπωρο


Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μπράβο του! Ο Γιώργος Μαυρίδης «χτυπά» τατουάζ για καλό σκοπό! Όποιος θέλει μπορεί να πάει..

Φαίη Σκορδά: O κούκλος ανιψιός της παρουσιάστριας έκανε έφοδο στο «Πρωινό» (Βίντεο)

Πάρτε… κομπιουτεράκι! Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έπαιρνε για μια επίδειξη μόδας
TAGS