Polaroid Eyewear: Τα απόλυτα γυαλιά ηλίου για το 2017 είναι αυτά και θα τα λατρέψετε!

Polaroid Eyewear: Τα απόλυτα γυαλιά ηλίου για το 2017 είναι αυτά και θα τα λατρέψετε!
Η Polaroid Eyewear, η φίρμα που εφηύρε τους αυθεντικούς πολωτικούς φακούς και η οποία για πάνω από 75 χρόνια παραμένει σύμβολο της ποπ κουλτούρας για εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, λανσάρει τα νέα της γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, που την τοποθετούν για μια ακόμη φορά στην πρώτη γραμμή του στιλ. unnamed-1Προσιτός σχεδιασμός είναι η λέξη που χαρακτηρίζει αυτή τη νέα προσέγγιση της κολεξιόν: γυαλιά με γνώμονα το design που απευθύνονται σε όλους με αξεπέραστη σχέση ποιότητας και τιμής.
Εξισορροπώντας τη λειτουργικότητα και το συναίσθημα με έναν διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο, τα νέα γυαλιά ηλίου διαθέτουν φόρμες από στρογγυλές μέχρι τετράγωνες και ορθογώνιες, με τα ζωηρά χρώματα να υπογραμμίζουν το κάθε σχέδιο, σύμφωνα με την αποστολή της Polaroid: να φέρει ομορφιά σε κάθε πρόσωπο, αναδεικνύοντας συνάμα το διαφορετικό γούστο, στιλ και χαρακτηριστικά του καθένα μας.
Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου δημιουργήθηκαν ώστε να καλύπτουν τις αισθητικές απαιτήσεις ανδρών και γυναικών σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα, επιχειρώντας μια νέα προσέγγιση σε εμβληματικές φόρμες με καινοτόμα υλικά.
Τα νέα γυαλιά ηλίου της Polaroid προσφέρουν πραγματική αντίληψη των χρωμάτων και ανώτερη εμπειρία όρασης χωρίς αντανακλάσεις, χάρις στους αποκλειστικούς πολωτικούς φακούς UltraSight™. Όλα τα γυαλιά ηλίου Polaroid διατίθενται με φακούς UltraSight™, για τέλεια, χωρίς παραμορφώσεις όραση, ενισχυμένη αντίθεση, μείωση της οπτικής κόπωσης και 100% προστασία από τις ακτίνες UV.

PLD 6016 / S και PLD 6017 / S - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ
Αυτά τα λεπτά και ελαφριά, απαλά στο άγγιγμα, πολυανθρακικά γυαλιά ηλίου είναι ο τέλειος συνδυασμός σχεδιασμού, ανεπιτήδευτου στιλ και χρωμάτων.
Τα γυαλιά, σε φόρμα στρογγυλή και πιλότου, που διαθέτουν χαρακτηριστικά στοιχεία στους βραχίονες, ενισχύονται από μια ζωηρή γκάμα χρωμάτων υπογραμμίζοντας τη νεανικότητα των μοντέλων: κόκκινο, φούξια, λευκό, πράσινο, μπλε, μαύρο ματ. unnamed-3unnamed-2

PLD 6022/S και PLD 6023/S PLD 6025 /S- ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ
Οι unisex πολωτικές μάσκες συνδυάζουν λεπτό πάχος και ποπ λεπτομέρειες σε μια σύγχρονη και ευκολοφόρευτη φόρμα με διπλή γέφυρα, που αντανακλά την γεμάτη ενέργεια κα φρέσκια αίσθηση της συλλογής. Ο πολυανθρακικός σκελετός διαθέτει μια απροσδόκητη, χρωματιστή μεταλλική μπάρα και διακριτικά στοιχεία στους βραχίονες.
Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει ζωηρές αποχρώσεις: πορτοκαλί, γαλάζιο, μπλε, λευκό, μαύρο ματ. unnamed-5unnamed-6

PLD 6021 / S, PLD 6020 / S, PLD 6018 / S - ΤΡΟΥΚΣ
Αυτά τα πολυανθρακικά γυαλιά ηλίου διατίθενται τόσο σε στρογγυλεμένη όσο και σε ορθογώνια φόρμα, η οποία αναδεικνύεται από τα μικρά τρουκς που πλαισιώνουν τους φακούς και την λεπτή μεταλλική λεπτομέρεια στους βραχίονες.
Τα μοντέλα προτείνονται σε μια γκάμα ζωντανών και μοδάτων χρωμάτων: κόκκινο, μπλε, διάφανο, ταρταρούγα και μαύρο, όλα σε συνδυασμό με ρουτένιουμ και ντεγκραντέ ή φακούς ενιαίας απόχρωσης.unnamed-4

Η συλλογή γυαλιών Polaroid παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.