Αυτά είναι τα παπούτσια του καλοκαιριού!

Αυτά είναι τα παπούτσια του καλοκαιριού!
Το επισημαίνουμε και δεν θέλουμε αντίρρηση: Τους επόμενους μήνες δεν θα κάνουμε βήμα χωρίς τις νέες μαύρες μας πλατφόρμες από τα καταστήματα Bozikis!

Ο ήλιος λάμπει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η διάθεση για shopping χτυπάει κόκκινο. Διαβάστε παρακάτω:

Καιρός λοιπόν να αντιγράψουμε τις φανατικές fashionistas, αποκτώντας ένα καινούριο ζευγάρι από τις αγαπημένες πλατφόρμες Βozikis.



Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η πιο stylish εταιρεία υποδημάτων υπόσχεται άνεση και στυλ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που... μας βάζουν σε πειρασμό. Όλα με την εξαιρετική ποιότητα Bozikis και τις πολύ οικονομικές τιμές του brand!

[gallery size="full" ids="392451,392449,392448"]

Σουέτ αποχρώσεις, λεπτομέρειες από σχοινί, χιαστί φάσες και λουράκια σε απίστευτους συνδυασμούς αποτελούν τα trends της φετινής σεζόν στα πιο άνετα ψηλοτάκουνα μοντέλα που κυκλοφορούν.



Το youweekly.gr ανακάλυψε τις πιο hot εκδοχές σε πλατφόρμες που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα και προτείνει το διαχρονικό look του sexy total black: Μια safe επιλογή ιδανική για όλες τις ώρες και κάθε περίσταση!





Info: Τα Bozikis stores είναι κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε, σε 7 φυσικά καταστήματα σε όλη την Αττική, ένα στα Ιωάννινα και πανελλαδικά στο e-shop www.bozikis.gr