Αν ψάχνετε αξεσουάρ ένδυσης που προσπερνάνε τις εφήμερες τάσεις της μόδας και βασίζονται στις δομικές αρχές του διαχρονικού σχεδιασμού, θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το Design Is This.

Στο DesignIsThis θα βρείτε ιδιαίτερα αξεσουάρ μόδας που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους, το μίνιμαλ ύφος τους και τις έντονες αρχιτεκτονικές επιρροές.
Τα εξεζητημένα κομμάτια που θα βρείτε στο πρωτότυπο αυτό κατάστημα δεν είναι σχεδιασμένα βάση των συμβατικών τάσεων της μόδας όπως τα χρώματα και τα υλικά της εποχής. Είναι αειθαλή αντικείμενα διαχρονικά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί αντλώντας έμπνευση από τις βασικές αρχές του σχεδιασμού, όπως τα μαθηματικά, η γεωμετρία, η αρχιτεκτονική, η φυσική, η αρχιτεκτονική και οι καλές τέχνες.

Απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες που λατρεύουν το διαχρονικό, τους αρέσει να και ξεχωρίζουν και θέλουν να προσθέσουν μια καλλιτεχνική πινελιά στις ενδυματολογικές τους επιλογές. Η συλλογή του DesinIsThis.com περιλαμβάνει κυρίως αξεσουάρ όπως κοσμήματα, γάντια, τσάντες, ρολόγια και ομπρέλες.
Επειδή όμως «μια εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις» απολαύστε παρακάτω μερικά αντιπροσωπευτικά κομμάτια που ξεχωρίσαμε τα οποία παντρεύουν ιδανικά την μόδα με το βιομηχανικό design.

Το μενταγιόν Stone είναι ένα μοντέρνο κόσμημα από της Ταϊβανέζικης Moorigin εμπνευσμένο από την αρμονία των μαθηματικών. Ο απολύτως μίνιμαλ σχεδιασμός του διαθέτει μια διακριτική κομψότητα, χαρακτηριστική της σχολής Design των χωρών της άπω ανατολής που έχει ως βάση την αφαίρεση και την λεπτότητα.

Οι ομπρέλες της Ολλανδικής Senz° κατακτούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες! Η ομάδα της Senz° εμπνεύστηκε από την αιώνια μάχη του ανθρώπου με την ομπρέλα του και σχεδίασε την ομπρέλα του μέλλοντος. Οι ομπρέλες Senz° παραμένουν αποτελεσματικές ακόμη σε ταχύτητες ανέμου της τάξης των 100 χιλιομέτρων ανά ώρα, ενώ μαγνητίζουν τα βλέμματα χάρη στο αεροδυναμικό τους σχήμα.

Το σακίδιο Moselle είναι ένα εύχρηστο σακίδιο από την Γαλλική Côte&Ciel που μπορεί να φορεθεί σαν σακίδιο πλάτης αλλά και να κρατηθεί σαν τσάντα χειρός. Σχεδιάστηκε από τον πολυβραβευμένο Damir Doma και είναι ένα αξεσουάρ ένδυσης που υιοθετεί αρχιτεκτονικά στοιχεία και τα εντάσσει στο πεδίο της μόδας.

Τα σκουλαρίκια The Parthenon σε ματ χρυσό φινίρισμα φτιάχνονται από την A Future Perfect απεικονίζουν την κάτοψη του Παρθενώνα. Ένα κομψό κόσμημα με έμπνευση από την Ελληνική αρχιτεκτονική που αποτελεί και πολιτιστική κληρονομιά για όλο τον κόσμο.

Η Galax Day είναι μία φινετσάτη δερμάτινη γυναικεία τσάντα από την Δανέζικη Royal Republiq. Ξεχωρίζει για το απλό και λιτό γραμμικό της design και συμπληρώνει κάθε προσεγμένη εμφάνιση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τσάντα εργασίας, καθώς χωράει laptop 13” ιντσών.

Η χειροποίητη μεταλλική τσάντα Leda της Βραζιλιάνικής Escama Studio είναι πλεγμένη όλη στο χέρι με βελονάκι και για την κατασκευή της έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα από 700 ανακυκλωμένα αλουμινένια καπάκια αναψυκτικών. Κάθε τσάντα Leda παράγει άμεση κοινωνική προσφορά καθώς μέρος των χρημάτων πάει επώνυμα στις Βραζιλιάνες γυναίκες που πλέκουν τις τσάντες.