Τα flat παπούτσια που έχουμε φορέσει όλες και αγαπήθηκαν ξανά φέτος από τις διάσημες και δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!

Τα flat παπούτσια που έχουμε φορέσει όλες και αγαπήθηκαν ξανά φέτος από τις διάσημες και δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!
Εάν το φθινόπωρο του 2016 το θέμα μας ήταν loafers, φέτος, το 2017, τα μάτια μας είναι πάνω στα oxfords (γνωστά και ως brogues ή derby shoes). Το ύφος των παπουτσιών αυτών λατρεύεται από άντρες και γυναίκες και αποθεώνεται από τους διάσημους, οι οποίοι είναι κατηγορία από μόνοι τους. Χάρη στην έγκριση του οίκου Gucci, τα κλασικά loafers έγιναν viral μεταξύ των απανταχού μοδάτων. Τα oxfords, από την άλλη, έχουν μια βαριά παράδοση χειροποίητης κατασκευής, που τα ισχυροποιεί στο χρόνο και τους διώχνει την ταμπέλα του trend από πάνω τους.

Φέτος τα αγαπημένα αντρικά/θηλυκά παπούτσια με τα κορδόνια, έρχονται με στολίδια. Άλλοτε με τρουκ κι άλλοτε με φαντεζί αγκράφες, φορεμένα με τζιν ή με αμπιγιέ ντύσιμο, κατατάσσονται στα δυνατά, στιλιστικά υπερατού της εποχής. Το επιβεβαιώνουν οι εμφανίσεις των διάσημων γυναικών με oxfords στα πόδια. Διαβάστε παρακάτω...

Η Olivia Palermo βγήκε για δείπνο με τζιν και Givenchy παπούτσια σε brogues στυλ, ενώ η Karlie Kloss φορούσε το αγαπημένο της ζευγάρι Christian Louboutin όλο το μήνα της εβδομάδας μόδας. Αυτό που αγαπάμε σε αυτή την ανανεωμένη τάση των oxfords είναι ότι φοριούνται με ετερόκλητα κομμάτια, με απόλυτη επιτυχία. Για παράδειγμα, προσθέτουν μια δροσερή αντίθεση με ένα φόρεμα ή μια φούστα, ενώ χαρίζουν ένα rocker vibe εάν συνδυαστούν με δερμάτινο παντελόνι, όπως το έκανε η Karlie Kloss.

Δείτε ακόμη: Mε αυτό το φόρεμα από τα ΖΑRA θα υποδεχθείς το φθινόπωρο!
Δείτε πώς το φόρεσαν αυτές που ξέρουν καθώς και μερικές online επιλογές για αγορά:

H Karlie Kloss

H Olivia Palermo

H Emma Robers

H Cara Delevingne

Δείτε τα εδώ


ΜΑΝGO Studded velvet shoes $79.99

Δείτε τα εδώ


Boutique Moschino Studded Brogue $275.99

Δείτε το εδώ


ΤΗΕ ΚΟΟPLES BLACK LEATHER LOAFERS WITH STUDS $495.00

 
Πηγή: Womantoc.gr