Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν! Ποιες Κυριακές θα μείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά;

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν! Ποιες Κυριακές θα μείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά;
FASHION NEWS 12.01.2018 08:27

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα μεθαύριο, πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων. Το προτεινόμενο ωράριο, από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας, είναι έντεκα το πρωί με 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις του 2018, που άρχισαν τη Δευτέρα, θα λήξουν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Zara: Το παντελόνι που θα λατρέψεις - Συνδυάζει τις 2 τάσεις της σεζόν και είναι υπέροχο!

Με πανελλαδική απεργία στο εμπόριο την Κυριακή απαντά στην πρόβλεψη για ανοιχτά καταστήματα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

«Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες. Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη.

Δείτε επίσης: Mετά το “naked dress” έρχονται τα “nothing shoes”! Η μόδα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο εξωτερικό έρχεται Ελλάδα!

Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν το βάζουμε κάτω!» αναφέρει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: newsbeast.gr

Share