Zara: Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσα χρήματα κερδίζει το λεπτό ο ιδρυτής!

Zara: Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσα χρήματα κερδίζει το λεπτό ο ιδρυτής!

Πριν από 50 περίπου χρόνια ο Amancio Ortega είχε αυτή τη φανταστική ιδέα. Δημιούργησε αυτό το high street fashion brand που σήμερα είναι ίσως το πιο γνωστό label σε όλο τον κόσμο. Τα Zara είναι τα αγαπημένα όλων των fashionistas και μάλλον δεν υπάρχει γυναίκα που δεν τα επισκεφθεί έστω και μία φορά στη ζωή της. Όπως καταλαβαίνετε η επιτυχία των Zara αλλά και όλων των brands που ανήκουν στον όμιλο Inditex που με τη σειρά του ανήκει στον Amancio Ortega, αποφέρουν τεράστια κέρδη στον ίδιο και στους μετόχους της.

Έτσι σύμφωνα με το Forbes που κάθε χρόνο δημοσιοποιεί μία λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου ο ιδρυτής της Inditex βρέθηκε για το 2017 στην τέταρτη θέση με περιουσία που αγγίζει τα 74 δισεκατομύρια ευρώ και ετήσια κέρδη που φτάνουν τα 400 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει λοιπόν ότι κάθε λεπτό που περνάει η περιουσία του αυξάνεται κατά 760 περίπου ευρώ. Ναι, καλά διαβάσατε, ο πολύ έξυπνος -και σίγουρα πολύ τυχερός- Ισπανός, κερδίζει στα 80 του χρόνια περισσότερα από όσα κερδίζουν πολλοί στην Ελλάδα μέσα σε ένα μήνα. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Εκπτώσεις! Τι ώρα ανοίγουν σήμερα, Κυριακή, τα μαγαζιά;

Και αν ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του, δε χρειάζεται να κουραστείτε ιδιαίτερα για να το βρείτε. Η ταχύτητα είναι αυτή που έχει οδηγήσει τα Zara αλλά και όλα τα brands της Inditex στην κορυφή, καθώς κάθε δύο εβδομάδες τα καταστήματα εμπλουτίζονται με νέα προϊόντα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά πάντα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Δείτε επίσης: Κορίτσια sos: Αυτό είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στις μπότες αυτή τη σεζόν

Πολλοί έχουν καταφέρει να αντιγράψουν και τελικά να πετύχουν με αυτή τη συνταγή, απλώς ο κύριος Ortega και η οικογένειά του, βρίσκονται ακόμα στην κορυφή και είναι οι πιο πλούσιοι retailers σε όλο τον κόσμο.