Τζάκι Κένεντι: Το φοβερό μυστικό που έκρυβαν όλα τα παπούτσια της και ελάχιστοι γνώριζαν!

Τζάκι Κένεντι: Το φοβερό μυστικό που έκρυβαν όλα τα παπούτσια της και ελάχιστοι γνώριζαν!

Δεν είναι τυχαίο ότι η Τζάκι Κένεντι έγινε ένα διαχρονικό Fashion Icon. Η πρώην Πρώτη Κυρία πρόσεχε την εμφάνισή της μέχρι το τελευταίο εκατοστό. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, μέχρι το τελευταίο χιλιοστό.

Στο βιβλίο με τίτλο «Το κορίτσι της Τζάκι: H ζωή μου με την οικογένεια Κένεντι» η επί χρόνια στενή συνεργάτης της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ αποκαλύπτει το ιδιαίτερα απαιτητικό γούστο της. Από το 1964 έως το 1977, η Κάθι Μακόν έζησε στο διαμέρισμα της Πέμπτης Λεωφόρου, έχοντας την ευθύνη της ντουλάπας της Τζάκι. Διαβάστε παρακάτω...

«Η ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο είχε τα καθημερινά ρούχα της Κυρίας, όλα διατεταγμένα σύμφωνα με το χρώμα τους», γράφει η Μακκόν. «Ποτέ δεν είχα δει μια τόσο εκθαμβωτική επιλογή παπουτσιών, μπότες London-look, γόβες σε κάθε χρώμα, πεντακάθαρα αθλητικά παπούτσια για πρωινές περιπλανήσεις».

Δείτε ακόμη: Yes I Do: Όλες οι επώνυμες της ελληνικής showbiz ντύθηκαν νυφούλες! Μπόμπα-Βαλαβάνη έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Οι σόλες τους, ωστόσο, έκρυβαν ένα συναρπαστικό μυστικό.

Έναν μικρό πάτο των 6 χιλιοστών που τοποθετούσε στο ένα τακούνι σε κάθε ζευγάρι παπουτσιών,«προφανώς για να αντισταθμίσει το ένα πόδι που ήταν ελαφρώς μικρότερο από το άλλο», ισχυρίζεται η βοηθός της. «Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να το μαντέψει».

Δείτε ακόμη: Λευκό τον χειμώνα; Φόρεσέ το όπως η Τατιάνα Στεφανίδου για να είσαι στιλάτη από το πρωί ως το βράδυ!

Η 72χρονη έχει δίκιο. Ακόμη και οι μεγαλύτεροι (και σχολαστικοί) φαν της Τζάκι δεν γνώριζαν αυτή τη λεπτομέρεια. Ένας κόκκος ρυζιού είναι ψηλότερος από 6 χιλιοστά.

Ίσως αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια να εξηγεί γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγαπούν το θρυλικό ύφος της Τζάκι σήμερα.

Πηγή: bovary.gr