Φόρεσε τα prints άφοβα!

Φόρεσε τα prints άφοβα!

To «παιχνίδι» με τα μοτίβα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον όταν… καταφέρεις να σπάσεις τους κανόνες! Ρίγες και καρό; Γιατί όχι; Κι όταν βάλεις και το εμπριμέ στο…κόλπο, τότε μπορείς να πεις πως είσαι μια σούπερ ενημερωμένη fashionista.

H «ανάμειξη» των μοτίβων και των υλικών σε ένα σύνολο επιστρέφει δριμύτερη τη σεζόν αυτή και πιο… αναρχική από ποτέ! Κάθετες ρίγες μαζί με οριζόντιες, πουά με λεοπάρ, έντονα floral με εμπριμέ, το trend των mixed prints θέλει να είσαι τολμηρή και να έχεις φαντασία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Ο λόγος που αξίζει να επισκεφτούμε την έκθεση Athens Fashion Trade Show!

Η έμπνευση της τάσης έρχεται από τον Οίκο Gucci, που ανοίγει την πόρτα σε κάθε είδους εκκεντρικότητα (δεν είναι τυχαίο που συνδύασε καρό με ρίγες και μοτίβα ζώων με fishnet καλσόν και μποτάκια με κόκκινα δεσίματα) ωθώντας και άλλους σχεδιαστές να υιοθετήσουν την πιο… hardcore έννοια του mix & match.

Δείτε ακόμη:Το πιο αμφιλεγόμενο fashion item του 2018 θα σε αιφνιδιάσει! Εσύ θα το φορέσεις;

Πάρε παράδειγμα τον Dolce&Gabbana που αναβάθμισε ένα ripped jean με «πλουμιστά» αξεσουάρ και ένα σακάκι «τρόπαιο», ενώ η Miu Miu αποδέχεται τον «πλουραλισμό» με full στο χρώμα και ποντάροντας όχι μόνο στα διαφορετικά prints αλλά και σε υφάσματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη: Η επόμενη τάση στα εσώρουχα έρχεται από την Ιαπωνία -Σχεδόν ανύπαρκτα και...αντιαισθητικά!

Πώς θα προσεγγίσεις το θέμα με ευκολία; Μια αυστηρή χρωματική παλέτα θα σε βοηθήσει, αλλά κατά τα άλλα απλώς κάνε… accessorizing στο μέγιστο. Τι εννοώ; Βάλε γυαλιά, παπούτσια χρωματιστά και τόλμησε τα μεγάλα σκουλαρίκια. Εδώ δεν ισχύει το «less is more»!