Λάμψε... από το πρωί! 4 τρόποι για να φοράς παγέτα όλη μέρα χωρίς να δείχνεις κιτς!

Λάμψε... από το πρωί! 4 τρόποι για να φοράς παγέτα όλη μέρα  χωρίς να δείχνεις κιτς!

Αν σου έρχονται στο μυαλό η Diana Ross και το ασταμάτητο clubbing στο «Studio 54» της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του ’80, τότε δεν μπορεί παρά να λατρεύεις την παγέτα, που επανέρχεται δυναμικά, αφού το disco look είναι πρώτο στη λίστα των σχεδιαστών για την άνοιξη.

Φοβάσαι, όμως, να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου γιατί σου φαίνεται βαρύ; Μην σκας. Διαβάστε παρακάτω....

Για να υιοθετήσεις την τάση σκέψου 30% glam και 70% casual. Αυτό σημαίνει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΠΑΓΕΤΕΣ, συνδυασμένο με ρούχα… χαμηλών τόνων. Δες τις 4 προτάσεις που ξεχωρίζουν:

  1. Φόρεμα

To mini φόρεμα με παγέτες σε χακί χρώμα είναι safe επιλογή και τάση της σεζόν. To μήκος του θα αναδείξει τα sexy πόδια σου, ειδικά εάν επιλέξεις να βάλεις ψηλοτάκουνα. Για να «ελαφρύνεις» το look φρόντισε τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου να είναι όσο πιο minimal γίνεται. Επίσης, το ίδιο ισχύει και με το μακιγιάζ.

Δείτε ακόμη: Τα must have παντελόνια για την Άνοιξη που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις!

2. Φούστα

Midi και στα χρώματα του ουράνιου τόξου, η φούστα εδώ κάνει fashion statement από μόνη της, οπότε δεν χρειάζονται στυλιστικές υπερβολές στα υπόλοιπα κομμάτια! Ένα απλό top και ένα classy jean jacket είναι οι προτάσεις μας για το απόλυτο street style. Tip: Για ένα πιο sexy effect, το σκίσιμο στο πλάι επιβάλλεται!

3. Jacket

Ένα jacket με παγέτες μπορεί να σου ακούγεται… υπερβολικό, όμως αν το συνδυάσεις σωστά θα γίνει το αγαπημένο σου. Φόρεσέ το με το jean και τα αθλητικά σου και να ξέρεις πως πολλές… θα σε ζηλέψουν για το στυλ σου.

4. Σορτς

Για σένα που θέλεις να δείξεις τα καλογυμνασμένα πόδια σου, το σορτς είναι η καλύτερη επιλογή για να εντάξεις την παγέτα στο look σου. Απόφυγε τα πολύ στενά κομμάτια και εάν επιλέξεις ένα χρυσαφί, συνδύασέ το με ένα φαρδύ top σε μαύρο χρώμα. Με τις over-the-knee μπότες θα αισθανθείς πιο άνετα.