Stella McCartney: H «guru» της μόδας που άλλαξε τον τρόπο σκέψης των σχεδιαστών! Τα fashion items που λάνσαρε πρώτα εκείνη!

Stella McCartney: H «guru» της μόδας που άλλαξε τον τρόπο σκέψης των σχεδιαστών! Τα fashion items που λάνσαρε πρώτα εκείνη!

Η Stella McCartney θεωρείται «guru» στην μόδα και όχι άδικα, αφού πολλά από τα παπούτσια και τις τσάντες που φοράς είναι αντιγραφή των σχεδίων της.

Η ίδια ξεκίνησε το 2001 τον δικό της οίκο μόδα, σε κοινοπραξία με την όμιλο Gucci (τώρα Kering) . Πλέον, η σχεδιάστρια διαθέτει περίπου 17 καταστήματα με την επωνυμία της, ενώ τα παπούτσια της τροφοδοτούν περίπου πενήντα χώρες. Διαβάστε παρακάτω…

Από Τόνια Παυλάτου

Η οικολογική της συνείδηση, έχει επηρεάσει πολύ την μόδα και τις τάσεις. Γι’αυτό το λόγο, κέρδισε και βραβείο το 2005 στην Νέα Υόρκη- για τη χρήση οργανικών πρώτων υλικών.

Δείτε ακόμη: Kate Middleton: Έκανε μοναδική εμφάνιση με total floral look! Πως σας φαίνεται;

Οικολογική γούνα

Ήταν η πρώτη που έκανε ολόκληρη εκστρατεία για την προστασία των ζώων, λανσάροντας πρώτη τις οικολογικές γούνες.

Τσάντα με αλυσίδα

Η τσάντα που έχει φορεθεί σε όλες τις αποχρώσεις και δεν είναι δέρμα. Το χαρακτηριστικό «δέσιμο» με την αλυσίδα περιμετρικά, φωνάζει από μακριά «McCartney».

Δείτε ακόμη: Η SWAROVSKI έχει ρομαντική διάθεση για την φετινή collection!

Παπούτσια

Όλες φορέσαμε το περσινό καλοκαίρι τα δίπατα oxford με τα αστέρια! Ήξερες ότι ήταν το βασικό σχέδιο για την περσινή της καμπάνια;