Happy Look: Φτιάξε την διάθεση του φορώντας prints! Έτσι θα φορέσεις το hot trend της σεζόν!

Happy Look: Φτιάξε την διάθεση του φορώντας prints! Έτσι θα φορέσεις το hot trend της σεζόν!

Καρδούλες, αστεράκια και πεταλούδες από τα παιδικά λευκώματα στα ρούχα μας… Οι designers αποτυπώνουν αυτά τα χαρούμενα prints στις δημιουργίες τους και σε γεμίζουν θετική ενέργεια – αυστηρά και μόνο!

Από τη Λίτσα Αναστασάκη Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Candy Jewelry: Δεν θέλεις να τα φορέσεις αλλά να τα φας!Αυτές είναι οι αποχρώσεις που θα φορεθούν φέτος...

Κάνοντας μια βόλτα στις τάσεις στα prints δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τα πιο χαρούμενα. Αστεράκια, καρδούλες και πεταλούδες πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες και αντανακλούν απέραντη ευφορία.

Ο Alexander McQueen… πιάνει με την απόχη του χαριτωμένες πεταλούδες και στολίζει μακριά φορέματα αλλά και μαύρα μάλλινα ή δερμάτινα παλτό. Ο Zuhair Murad προτιμά αυτές που ιριδίζουν και τις συνδυάζει με μεταξωτές και σουέτ mini ή maxi φούστες. Η «δικιά μας» Mary Katrantzou «ανακατεύει» αστέρια και καρδιές στα φορέματά της, ενώ η Anna Sui τα «τακτοποιεί» σε σειρές, δημιουργώντας «ευδιάθετα» κομμάτια. Διαφορετική άποψη για τις καρδιές έχει η Vetements, που τις τοποθετεί σε over-the-knee μπότες, περιτριγυρισμένες από όπλα και σπαθιά και τις λέξεις «Love» και «Hate» στο κέντρο.

Δείτε ακόμη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, το σίγουρο είναι πως θα γυρίσεις πίσω στα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής σου, όταν ζωγράφιζες όλα αυτά τα μοτίβα στα περιθώρια των βιβλίων σου και ονειρευόσουν ένα πιο χαρούμενο μέλλον… Αυτό που επιβάλλουν με πάθος οι φετινές τάσεις!