Τι να φορέσεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου! 3+1 μυστικά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Τι να φορέσεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου! 3+1 μυστικά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Δεν είναι μόνο να σου αρέσει ένα ρούχο που είναι στη μόδα, πρέπει να σε κολακεύει κιόλας, χωρίς να τονίζει τις αδυναμίες στο σώμα σου.

Μάθε, λοιπόν, όλα τα στυλιστικά κόλπα που πρέπει να ξέρεις για να αναδείξεις τα θετικά σου σημεία, ανάλογα με το σωματότυπο που έχεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το key piece της φετινής Άνοιξης! Πως θα φορέσεις τη belt bag όπως οι σταρ...

ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ

Το σώμα σου έχει ιδανικές αναλογίες αλλά το μεγάλο στήθος σου σε δυσκολεύει με τα ρούχα. Απόφυγε το μεγάλο ντεκολτέ και επίλεξε ένα off-shoulder φόρεμα, για να πετύχεις μια κομψή εμφάνιση.

ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ

Η petite φιγούρα σου υποστηρίζει στυλιστικά σχεδόν τα πάντα. Οπότε μπορείς άνετα να δείξεις τα πόδια σου επιλέγοντας ένα πιο sporty outfit.

ΨΗΛΗ

Θα μπορούσες να κάνεις άνετα καριέρα μοντέλου. Τα μακριά φορέματα «γράφουν» τέλεια επάνω σου, ενώ θα τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι flat σανδάλια, αφού δεν έχεις ανάγκη από έξτρα πόντους ύψους!

Δείτε ακόμη: Κάντο σαν την Τατιάνα Στεφανίδου! Πως θα αντιγράψεις το look της παρουσιάστριας που «φωνάζει» άνοιξη από χιλιόμετρα!

ΣΤΕΝΗ ΜΕΣΗ

Είσαι από τις τυχερές που σου ταιριάζουν οι ζώνες. Επίλεξε ένα φόρεμα και «δέσε» τη μέση σου σφιχτά. Υιοθέτησε την τάση της σεζόν με ένα floral κομμάτι και αξεσουάρ σε γήινους τόνους.