Aυτα είναι τα γυαλια που φοράνε όλοι οι celebrities!

Aυτα είναι τα γυαλια που φοράνε όλοι οι celebrities!

Μπορεί το Instagram να καθοδηγήσει τη μόδα, να επηρεάσει και να “γεννήσει” trends; Εννοείται πως ναι.

Για αυτό και το scrolling στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media τωv celebrities έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των fashionistas και.. δική μας. Διαβάστε παρακάτω...

Στις πρόσφατες “βόλτες” μας στο internet, εμείς ως μέλη της fashion team του YOU WEEKLY παρατηρήσαμε τρεις αγαπημένους stars, τη Demy , τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Μαίρη Συνατσάκη με τα πιο stylish γυαλιά ηλίου που έχουμε δει τελευταία. Γεμάτοι περιέργεια, ψάξαμε και τα βρήκαμε!

Πρόκειται για τα weareeyes που όχι μόνο είναι ελληνικά, αλλά αποτελούν και μία από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες γυαλιών ηλίου. Ο λόγος; Αυτά τα γυαλιά υπόσχονται τέλειο στυλ, προστασία UV400 και εξαιρετική ποιότητα και όλα αυτά σε τιμές που κυμαίνονται στα 50 με 60 ευρώ! Γιατί τα weareeyes έρχονται να αποδείξουν πως ένα ποιοτικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου δεν χρειάζεται να είναι και ακριβό. Τέλειο;

Εάν λοιπόν θέλεις κι εσύ τα Tension Gold Blue της Demy ή τα Tension with Orange Lenses του Δημήτρη Αλεξάνδρου ή τα Βlaze Purple with black lenses της Μαίρης Συνατσάκη, η weareeyes και το YOU WEEKLY σού δίνουν την ευκαιρία να τα αποκτήσεις με την αποκλειστική προσφορά 2for1.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: επισκέπτεσαι το weareeyes.co και, αφού επιλέξεις 2 προϊόντα και τα βάλεις στο καλάθι σου, γράφεις YOUWEEKLY στο ειδικό discount box, ώστε να ενεργοποιήσεις την προσφορά! Πρόσεξε όμως! Η σούπερ αποκλειστική προσφορά ισχύει για όλα τα ζευγάρια αλλά λήγει σε 48 ώρες!