Met Gala: Το χειροποίητο φόρεμα από τα H&M που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Met Gala: Το χειροποίητο φόρεμα από τα H&M που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Άλλο ένa "Met Gala" που οι επώνυμες έκλεψαν τις εντυπώσεις με το στιλ και τις εμφανίσεις τους.

«Met Gala 2018»! Το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο. 7 Μαίου, στη γνωστή του τοποθεσία, στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης. Το event -που ξεκίνησε το 1948 από την δημοσιογράφο Eleanor Lambert- είναι πλέον ένα από τα πιο λαμπερά στο πρόγραμμα των celebrities και συχνά αναφέρεται ως «τα Oscars της μόδας». Διαβάστε παρακάτω...

Το θέμα του φετινού Met Gala είναι Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Η έκθεση θα περιλαμβάνει περίπου 180 εκθέματα και θα επικεντρώνεται στον «διάλογο μεταξύ της μόδας και των αριστουργήματα της θρησκευτικής τέχνης». Στο youweekly.gr σας παρουσιάσαμεόλες τις εμφανίσει που έκλεψαν είτε θετικά είτε αρνητικά τις εντυπώσεις. (Δείτε εδώ)

Μάλιστα μία από τις παρευρισκόμενες, η Ολίβια Μαν, φόρεσε ένα χειροποίητο φόρεμα H&Μ, αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται να φορά κανείς υψηλή ραπτική για να είσαι κομψή!

Κι ενώ το χρυσό φόρεμα φαίνεται να κάλυπτε το μπροστινό μέρος, τα πλαϊνά αποτελούνταν από μια τελείως διάφανη αλυσίδα, που ταίριαζε με το υλικό με το οποίο είχε φτιαχτεί η κουκούλα της.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το κομμάτι κλειδί για το φετινό καλοκαίρι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρτνταρόμπα σου!




«Η έμπνευσή μου για το φόρεμά μου ήταν η πανοπλία. Αυτό που ήθελα να απεικονίσω ήταν η δύναμη και λατρεύω που το φόρεμα αυτό με κάνει να νιώθω δυνατή και ισχυρή» δήλωσε η ηθοποιός στο Pop Sugar.