Ποιο χρώμα πιστεύετε ότι σας κάνει πιο σ*ξι; Διαβάστε τι λέει η επιστήμη...

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ποιο χρώμα πιστεύετε ότι σας κάνει πιο σ*ξι; Διαβάστε τι λέει η επιστήμη...

Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάμε για σέξι χρώμα ένα πράγμα μας έρχεται στο μυαλό. Το κόκκινο χρώμα... Οπότε δεν μας προκάλεσε τόσο μεγάλη έκπληξη τα αποτελέσματα μιας έρευνας που δείχνουν ότι το κόκκινο χρώμα μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερο σέξι και εντυπωσιακές.

Το κόκκινο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με σέξι γυναίκες, όπως η Marilyn Monroe και το επιλέγουμε συχνά όταν θέλουμε να γοητεύσουμε κάποιον. Διαβάστε παρακάτω...

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο European Journal of Social Psychology, αναφέρει ότι οι άνθρωποι που φοράνε κόκκινο βαθμολόγησαν υψηλότερα την εμφάνισή τους σε σχέση με αυτούς που φοράνε άλλα χρώματα. Επιπρόσθετα, βαθμολόγησαν υψηλότερα και το πόσο σέξι αισθάνονται σε σχέση με όσους φορούσαν μπλε ρούχα (can you blame them?).

Δείτε ακόμη: Το πάρτι για την γιορτή της Ελένης Χατζίδου! Οι «χλιαρές» εμφανίσεις που δεν μας εντυπωσίασαν!

Το αποτέλεσμα βγήκε με τον εξής τρόπο: Οι ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να φορέσουν μπλε ή κόκκινο t-shirt και στη συνέχεια να βαθμολογήσουν την εμφάνισή τους αφού δουν τον εαυτό τους πρώτα στον καθρέφτη και στη συνέχεια σε μια φωτογραφία.

Η Anne Berthold, υπεύθυνη της έρευνας, αναφέρει ότι αποφάσισαν να μελετήσουν το θέμα ''κόκκινα ρούχα'' όταν διάβασε για αυτό το φαινόμενο σε μια παλιότερη έρευνα.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν! Το shirt dress που ζηλέψαμε!

''Ανακαλύψαμε ότι οι άνθρωποι νιώθουν πιο γοητευτικοί όταν φοράνε κόκκινα ρούχα, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν αισθάνονται το ίδιο, αντίθετα νιώθουν χειρότερα γιατί μάλλον πιστεύουν ότι τραβάνε την προσοχή και ο κόσμος τους κατακρίνει'' συμπλήρωσε η Berthold.