Αυτά είναι τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου που φορούν τώρα όλες οι bloggers!

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου που φορούν τώρα όλες οι bloggers!

Για τις fashion bloggers η μόδα είναι τέχνη, μαγεία, έρωτας, ένας υπέροχος κόσμος όπου όλα αλλάζουν συνεχώς.

Μαζί με αυτά τα κορίτσια “χανόμαστε” κι εμείς σε ένα πολύχρωμο σύμπαν μέσα από τα posts τους στα social media. Κοιτάμε καλύτερα και συνειδητοποιούμε πως όλες αγαπούν το ίδιο brand γυαλιών ηλίου, τα VEDI VERO. Τυχαίο; Καθόλου!Διαβάστε παρακάτω...


Ξεκίνησε το blog της nansoumou.com το 2013 από την ανάγκη της να εκφράσει το στυλ και τις ιδέες της. Σήμερα η Νάνσυ Σπαθή είναι από τις πιο δημοφιλείς fashionistas στην Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν δεν αποχωρίζεται τα μοντέρνα γυαλιά της με τον εντυπωσιακό σκελετό και τους μπλε φακούς. Είναι το μοντέλο VE810 BLU από τα VEDI VERO, ένα brand που μας έχει κατακτήσει!

Η Μαίρη Καλύμνου δεν χρειάζεται συστάσεις, Γνήσιο παιδί της μόδας και της περιπέτειας συστήνεται στο blog της maryhop.com κάπως έτσι: “Γειά! Είμαι η Mary, ένα world-hopping κορίτσι που ζει κι αναπνέει για να ονειρεύεται ταξίδια!”. Και η αλήθεια είναι μία. Πως δεν πάει πουθενά χωρίς τα γυαλιά ηλίου της με τον all time classic μαύρο σκελετό και τους ντεγκραντέ φακούς. Βρήκαμε πως πρόκειται για το μοντέλο VE 810 BLK των VEDI VERO.

Για την Ιωάννα Σαμαρά, το στυλ είναι θέμα φαντασίας και άποψης. Η ίδια άλλωστε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram παραδίδει μαθήματα κομψότητας και φινέτσας. Εμείς κολλήσαμε με τα oversized γυαλιά με μαύρο σκελετό που της πηγαίνουν πολύ! Είναι το μοντέλο VE622 BK από τα VEDI VERO και κλέβουν τις εντυπώσεις!

Το ροζ είναι το χρώμα της! Γιατί η Ζέτα Τσακούμη του pinkgirlnotes.com ξέρει πώς να κάνει πιο πολύχρωμες τις μέρες της! Η διάσημη blogger ποζάρει στο Instagram με τα funky γυαλιά ηλίου της με τους ροζ φακούς και κάνει τη διαφορά! Είναι το μοντέλο VJ660 PU του brand VEDI VERO και είναι άκρως καλοκαιρινά!

Τα εντυπωσιακά, χρωματιστά γυαλιά της είναι τέλεια! Η Μαντώ Γαστεράτου άλλωστε, ξέρει να παίζει το στυλ στα δάχτυλα. Έτσι επιλέγει να φοράει αυτά τα cat-eye γυαλιά ηλίου με τον γαλάζιο σκελετό με όλα της τα looks. Μια ματιά στα posts της στο Instagram θα σε πείσει πως πρόκειται για το Νο1 σχέδιο του καλοκαιριού! Και φυσικά ανήκει και αυτό στη φετινή συλλογή γυαλιών VEDI VERO.

Φρέσκια και δροσερή, η Μυρτώ Κάζη είναι από τις πιο ενημερωμένες bloggers σήμερα. Mανούλα δύο παιδιών η ίδια, φροντίζει να δίνει πολύτιμες συμβουλές με στυλ στο blog της yes-i-am.gr. Πρόσφατα την εντοπίσαμε με τα minimal - αλλά τόσο σοφιστικέ - γυαλιά ηλίου της και μας άρεσε πολύ! Είναι το μοντέλο VE608 PKC από τα VEDI VERO και το θέλουμε τώρα!

Η Κλειώ Στασινού του themuseandtheladybug.gr έχει πει: “Είμαι εθισμένη με τα ρούχα και το πιο πιθανό ειναι να με συναντήσεις σε κάποιο εμπορικό κέντρο να δοκιμάζω ρούχα! Τις υπόλοιπες ώρες φωτογραφίζω τα πάντα με το κινητό μου”! Κοιτάζοντας τα posts της βρήκαμε τα πως τα υπέροχα γυαλιά ηλίου της με τους elegant φακούς είναι το μοντέλο VE 705 BLKP και ανήκουν στην ανεξάντλητη συλλογή των VEDI VERO.

Η Χρυσάνθη Κιτσινέλη θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου, αλλά δηλώνει fashion blogger. Και είναι επιτυχημένη! Στο hereccomes.com θα βρεις ρεπορτάζ μόδας εν είδει selfies με όλα όσα τραβούν την προσοχή της αλλά και σαφείς λεπτομέρειες για την άμεση απόκτησή τους. Αυτό που μας εντυπωσιάζει; Τα ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου της με τις χρυσές και μπεζ λεπτομέρειες στο design τους που τα φοράει συνέχεια! Αν θέλετε να το αναζητήσετε, πρόκειται για το μοντέλο VJ167 του ιταλικού brand VEDI VERO

Τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO που ξεχωρίζουν για τις κομψές φόρμες και την έμφαση στην υψηλή ποιότητα διατίθενται στην Ελλάδα από την Βαϊράμογλου ΑΒΕΕ σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών στην ιστοσελίδα του brand www.vedivero.gr και στον λογαριασμό του στο Instagram @vediverogr.