Βρήκαμε τον απόλυτο ανδρικό προορισμό!

Αρθρογράφος: Μαρία Παπαθανασίου
Μαρία Παπαθανασίου
Βρήκαμε τον απόλυτο ανδρικό προορισμό!

Για εσένα που έχεις βολευτεί αφάνταστα τις αγορές online υπάρχει ένα e-shop που θα γίνει σύμμαχός σου! Διαβάστε παρακάτω...

Μέσα από την ταχύτατη και υπερσύγχρονη πλατφόρμα του, το clodist.gr σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το πιο εύκολο, ανέμελο shopping σε μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ για τον αγαπημένο σου. Για τον χειμώνα που έρχεται, θα βρεις πλήρεις συλλογές ενδυμάτων και υποδημάτων από τα brands, Camel Active, Hugo Boss, Blend, αλλά και τα μοναδικά πουκάμισα Seidensticker και Jacques Britt μαζί με γραβάτες, ποσέτ, μανικετόκουμπα και πολλές ιδέες για όμορφα δώρα σε τσάντες, sacs de voyage και πορτοφόλια.

Να ξέρεις πως το e-shop ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα σε όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ τα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν, ανεξαρτήτως ποσού. Για αλλαγή μεγέθους η επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν και οι αγορές μπορούν να γίνουν με όλες τις μεθόδους πληρωμής (αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, Pay Pal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Εxtra tip: Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σου λύσει τηλεφωνικά όλες τις στυλιστικές σου απορίες, αρκεί να καλέσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:30 στο 210 8060646.