Οι πιο hot τάσεις της σεζόν και όλα τα tips για να πετύχεις εντυπωσιακά looks

Οι πιο hot τάσεις της σεζόν και όλα τα tips για να πετύχεις εντυπωσιακά looks

Animal Prints: Η τάση που έχει αγαπηθεί για φέτος τον Χειμώνα περισσότερο από κάθε άλλη.

Denim υφές και safari inspiration από την εταιρεία Minkpink θα σε ταξιδέψουν ενώ θα σε βοηθήσουν να φορέσεις τα αγαπημένα σου items με τον πιο κομψό τρόπο. Διαβάστε παρακάτω...

Συνδύασε mini & midi φορέματα με knee high μπότες για αφοπλιστικά θηλυκά looks ή ανακάλυψε τα αγαπημένα σου ankle boots για all day εμφανίσεις.

Athleisure Vibes: Παντελόνια με ρίγες, αέρινες γραμμές και μάλλινα υφάσματα θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα μοντέρνο sporty look. Κάνε έξυπνους συνδυασμούς, παίξε με το layering χρησιμοποιώντας oversized μπλούζες & πουλόβερ ενώ για να έχεις elegant chic αποτέλεσμα φόρεσε την πλεκτή ζακέτα με skinny jeans και φυσικά τα Ugly Sneakers που διχάζουν αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα αναβαθμίσουν το look σου.

Co-ords with a twist: Είσαι η girly type of gal και αγαπάς τα florals ακόμα και τον Χειμώνα? We got you covered, αφού τα λουλούδια είναι το αγαπημένο μας στοιχείο. Σετ από παντελόνες και crop tops αλλά και τα πιο εντυπωσιακά φορέματα θα τα βρεις στην FAVELA. Συνδύασε τις σατέν υφές με faux γούνες για luxurious αποτέλεσμα ενώ μπορείς πάντα να δώσεις ένα πιο casual look συνδυάζοντας ένα puffer jacket, το πιο hot trend στα jackets αυτή την εποχή.

Α Modern Cowgirl: Snakeskin, σουέντ και leather είναι τα κυρίαρχα υλικά για το τέλειο cowboy boot. Έντονα pointy μπροστά, με εντυπωσιακό τακούνι, τα μποτάκια Jeffrey Campbell θα σου δώσουν το στιλ & την άνεση που αναζητάς καθημερινά. Τόλμησε το διαφορετικό και επέλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και σχέδιο για να εντυπωσιάζεις κάθε φορά. Ολοκλήρωσε το look σου με Western Inspired αξεσουάρ, ζώνες με αγκράφες και μικρές ή μεγάλες tote bags.