Ανακάλυψα το πιο trendy e-shop και ξέρετε κάτι; Είναι ελληνικό!

Αρθρογράφος: Μαρία Παπαθανασίου
Μαρία Παπαθανασίου
Ανακάλυψα το πιο trendy e-shop και ξέρετε κάτι; Είναι ελληνικό!

Κορίτσια, όλες μας θέλουμε να είμαστε καλοντυμένες και σίγουρες για το look μας χωρίς να χάνουμε χρόνο με πολύωρες βόλτες στα καταστήματα και να ξοδεύουμε μια περιουσία.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Διαβάστε παρακάτω...

Σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ για αυτό και φροντίζω να ανακαλύπτω κάθε μέρα και κάτι καινούργιο στον κόσμο της μόδας. Ξέρετε, όπως κι εσείς βρίσκω το online shopping μια ιδιαίτερα... έξυπνη εφεύρεση - δεν έχω καλύτερο από το να κάθομαι στον καναπέ μου τα απογεύματα και να κάνω το δικό μου... ρεπορτάζ αγοράς.

Και να σας εκμυστηρευτώ κάτι; Πρόσφατα μπήκα στο www.chic-mess.gr και “κόλλησα”. Πρόκειται για το online shop ενός ελληνικού brand με έδρα τη Θεσσαλονίκη (και όλες ξέρουμε πόσο chic και κλασάτες είναι οι γυναίκες στη συμπρωτεύουσα) που δημιουργήθηκε από τη Γεωργία Ντάτου, μια Ελληνίδα graphic designer που σχεδιάζει μοναδικά τυπώματα και πατρόν!

Εκεί λοιπόν, βρίσκω μοντέρνα αλλά ευκολοφόρετα ρούχα και αξεσουάρ που με βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο στο γραφείο όσο και στις κοινωνικές μου εξόδους. Πρόσφατα δοκίμαστα τα vinyl παντελόνια σε κόκκινο και μπλε χρώμα και ενθουσιάστηκα, ενώ μόλις έκανα “κλικ” στα κολάν με τα animal prints ένιωσα αυτό που λέμε... έρωτα από την πρώτη ματιά.

Μάλιστα, μόλις έμαθα πως όλες οι συλλογές του brand σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα βρήκα έναν ακόμη λόγο για να τα αγαπήσω! Τόσο τα lingerie τοπ, όσο και τα mini φορέματα, οι ολόσωμες φόρμες αλλά και οι stylish ζώνες με τα logos (τις φοράω πάνω από τα φούτερ και τα hoodies για ένα athleisure στυλ) έχουν γίνει η νέα μου μανία, ενώ όλα τα κομμάτια έχουν χαρακτηριστικό ύφος που προσδίδει κομψότητα σε κάθε μου look και αναδεικνύει τη θηλυκότητά μου.

Τhe Amsterdam Pats Color Jacket 69.50€

The Classic Pats Color Leggings 39.00€

The Mini Snake Black Skirt 29.50€

The Sporty Blue Top 39.00€

Και κάτι ακόμη: Τα ιδιαίτερα σχέδια που χαρίζουν ένα διαφορετικό στυλ σε κάθε μου εμφάνιση ανανεώνονται πολύ συχνά κι έτσι πάντα έχω έναν καλό λόγο για να μπω ξανά και ξανά στο www.chic-mess.gr!