Ο απόλυτος αντρικός προορισμός στο Shopping!

Ο απόλυτος αντρικός προορισμός στο Shopping!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι άντρες είναι σίγουρα ένα απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, ενώ στην πλειοψηφία τους αντιπαθούν το πολύωρο shopping και τις βόλτες στα μαγαζιά...

Να γιατί προτιμούν το online shopping και κάνουν κλικ στο www.clodist.gr! Με 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο του prêt-a-porter στην αντρική μόδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Διανομών Ένδυσης Α.Ε. εκπροσωπεί και διανέμει τα διεθνή brands Camel Active, Seidensticker, Jacques Britt, True Religion, Boss, Hugo, Blend και Bluemint, ώστε ο σύγχρονος άνδρας να βρίσκει τα πάντα για τη καθημερινή casual ένδυση και υπόδησή του, καθώς και ιδιαίτερα αξεσουάρ όπως γραβάτες, ποσέτ, μανικετόκουμπα και τσάντες.

Στόχος του online shop Clodist.gr είναι να υπάρχουν πάντα ολοκληρωμένες προτάσεις αντρικής μόδας σε προσιτές τιμές με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως η παράδοση γίνεται την επόμενη κιόλας ημέρα από την παραγγελία, τα μεταφορικά στην Ελλάδα είναι δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού, ενώ ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται με κάποιο επιπλέον ποσό σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων για αλλαγή μεγέθους. Είναι δεκτές όλες οι μέθοδοι πληρωμής, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με Paypal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πρόθυμο να απαντήσει τηλεφωνικά σε κάθε στιλιστική ή άλλη απορία. Μπορείτε να καλέσετε στο 210 8060646, να έχετε όμως υπόψη σας πως το ωράριο λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:30.