Το αγαπημένο fashion Freddy item των celebrities!

Το αγαπημένο  fashion Freddy item των celebrities!

Toν τελευταίο καιρό όλo και περισσότερες celebrities όπως η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Γαλύφα, η Νάταλι Θάνου, η Νικολέττα Καρρά, η Νικολέττα Κλαψινού και πολλές ακόμη, εμπιστεύονται την ιταλική εταιρία FREDDY για τις εμφανίσεις τους!

Γυναίκες δυναμικές που χαρακτηρίζονται για την κομψότητα και την ιδιαίτερη προσωπικότητα τους. Με έντονους ρυθμούς καθημερινότητας, είναι ενημερωμένες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και λατρεύουν να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους κομμάτια που τους χαρίζουν άνεση. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως κάθε τους εμφάνιση αποτελεί και μια πρόταση για τη σύγχρονη γυναίκα!

Το κοινό σημείο όλων; Όλες διαθέτουν τουλάχιστον ένα WR.UP παντελόνι και αναρωτηθήκαμε γιατί;

Τα μοναδικά αυτά WR.UP® παντελόνια-κολάν, διαθέτουν την ειδική διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία Wr.Up για ανόρθωση των γλουτών με ταινίες σιλικόνης.

Σμιλεύουν τέλεια τις καμπύλες και με το αδιαμφισβήτητο shaping effect βελτιώνουν το σχήμα του σώματος.

Η συλλογή ανανεώνεται στιλιστικά με νέες υφές, δημιουργώντας ευέλικτες προτάσεις που δεν αφήνουν καμία γυναίκα ασυγκίνητη, χαρίζοντας άνεση και πρακτικότητα!

Επέλεξε και εσύ το στυλ που σου ταιριάζει για μοναδικές εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Do it like Φαίη Σκορδά!

Do it like Έλενα Γαλύφα!

Do it like Νάταλι Θάνου!

Do it like Νικολέττα Καρρά!

Κάνε δικό σου το απόλυτο WR.UP® must-have κομμάτι της Freddy! Εκμεταλλεύσου την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και ξεχώρισε για το μοναδικό σου στυλ! Ό, τι και εάν επιλέξεις, Everyday look, Rock style, Sexy style, Classic style ακόμη και Athleisure style καθώς η συλλογή διαθέτει και ειδική αθλητική σειρά, το εξαιρετικής ποιότητας ύφασμά τους και η ειδική ραφή τους σε σχήμα καρδιάς που ορίζει τις καμπύλες θα αναδείξουν τέλεια τη θηλυκότητά σου!

Βρες όλες τις πρωτοποριακές συλλογές στο FREDDY Exclusive Store @Golden Hall, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα & διαδικτυακά στο www.z-mall.gr

Stay tuned στις σελίδες της Freddy στο facebook και στο instagram, για να μάθεις πρώτη τα χρώματα και τα trends που πρόκειται να κυριαρχήσουν στις collections της Άνοιξης/Καλοκαίρι 2019.

Discover more @ https://freddy.gr/