Aυτή είναι η καλύτερη fashion ανακάλυψή μου!

Aυτή είναι η καλύτερη fashion ανακάλυψή μου!

Αγαπημένες μου, η άνοιξη έρχεται δυναμικά (όσο κι αν ο χειμώνας επιμένει) κι εγώ ως γνήσια social media addict θέλω να ανανεωθώ, ακολουθώντας προχωρημένες influencers, γυναίκες που μου δίνουν έμπνευση και κίνητρο να πειραματιστώ με το look μου.

Κι εδώ θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα καλύτερα νέα της σεζόν! Χθες, εκεί που τσέκαρα τον προσωπικό λογαριασμό της αγαπημένης μου Selena Gomez με τις χιλιάδες ιδέες styling που τρελαίνομαι να υιοθετώ, “κόλλησα” με μία πόζα της με τα πιο όμορφα sneakers που έχω δει ποτέ!

Λευκά με μοντέρνο design και ιδιαίτερο χαρακτήρα, μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή, όπως και το σχόλιό της Selena πως τώρα ετοιμάζει ένα project με την Puma και τα sneakers Cali. Ήταν το στοιχείο-κλειδί που χρειαζόμουν για να το ψάξω περισσότερο!

Και ξέρετε τι βρήκα; Πως τα Cali (όπως λέμε California) είναι η επανέκδοση του θρυλικού μοντέλου των 80s που τώρα έρχεται με ακόμη πιο δυνατό χαρακτήρα και προσεγμένο στυλ σε “καθαρό” λευκό και μαύρο χρώμα, με το δερμάτινο πάνω μέρος του εμπνευσμένο από τα αρχικά της εταιρείας.

Φαντάσου λοιπόν την έκπληξή μου όταν είδα τα ίδια sneakers φορεμένα από τις αγαπημένες μου Φαίη Σκορδά και Έβελυν Καζαντζόγλου, δύο κορίτσια σούπερ ενημερωμένα για τα τελευταία fashion trends!

Δεν βλέπω την ώρα να τα κάνω δικά μου και σκέφτομαι ήδη άπειρους συνδυασμούς για να τα αναδείξω με τα τζιν και τις ολόσωμες φόρμες μου. Αύριο κιόλας θα τα βάλω στην ντουλάπα μου και αυτό είναι... μια υπόσχεση που δίνω στον εαυτό μου!

Κάνε follow την PUMA στα social:

Facebook: PUMA Sportswind

Instagram: sportswind_gr