Banana Moon 2019: Η νέα συλλογή μαγιό, must για το φετινό καλοκαίρι!

Banana Moon 2019: Η νέα συλλογή μαγιό,  must για το φετινό καλοκαίρι!

Τα μαγιό για το καλοκαίρι του 2019 ξεκίνησαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους, με τις Α-list celebrities να μοιράζονται στιγμές από τις βουτιές τους σε τροπικούς προορισμούς. Οπότε, όσο πιο νωρίς ενημερωθείς για τα top beach styles της νέας σεζόν, τόσο πιο προετοιμασμένη θα είσαι!

Έτσι λοιπόν, ψάξαμε και εντοπίσαμε, τα μαγιό που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις το καλοκαίρι, με τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στην παραλία και όχι μόνο… Στην κορυφή της wish-list του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται το αγαπημένο beach brand Banana Moon και όχι τυχαία!

Οι νέες συλλογές «Banana Moon» «Couture» και «Teens», για το 2019 πρόκειται να σε ενθουσιάσουν. Τα σχέδια με τα τροπικά, floral patterns, τα έντονα χρώματα, τα προσεγμένα κεντήματα, αλλά και οι ιδιαίτερες υφές, συνδυάζονται τέλεια, βγάζοντας ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής!

Στιλάτα bikinis, αλλά και ολόσωμα κομψά μαγιό, που αναδεικνύουν άψογα τη σιλουέτα, θα κάνουν τις στιγμές στην παραλία ακόμα πιο καυτές και εμάς να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε we are «Born for the Beach»!

Get ready Η νέα συλλογή Banana Moon για το 2019, καταφτάνει σε λίγες μέρες και θα την βρεις σε πάνω από 90 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Mείνετε συντονισμένες στις σελίδες της Banana Moon στο facebook και στο instagram για ένα καυτό καλοκαίρι γεμάτο style και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. Μην ξεχνάς ότι Life is Better at the Beach!

Discover more @ https://bananamoon.gr/