H εποχή αλλάζει, το τέλειο στυλ παραμένει.

H εποχή αλλάζει, το τέλειο στυλ παραμένει.

Η Adam's shoes, η εταιρία σταθμός στην μόδα λανσάρει και φέτος μια μοναδική high class συλλογή. Η Adam's shoes, γνωρίζει καλά τις τάσεις της μόδας και τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Και τα συνδυάζει μοναδικά στην συλλογή που υπογράφει για το Καλοκαίρι του 2019.

Yπέρκομψα, ξεχωριστά, στυλάτα και τόσο θηλυκά, είναι φέτος τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της Adam's shoes.

Η διαφάνεια, είναι το νέο υλικό που προτείνει η Adam's shoes, θα το δείτε εξάλλου να το φορούν και οι πιο διάσημες fashionistas. Οι μεταλλικές αποχρώσεις του χαλκού και της πλατίνας, είναι η διαχρονική επιλογή στο elegant πέδιλο, και φυσικά το classy μαύρο παραμένει η κυρίαρχη τάση.

Οι διχρωμίες στο καστόρ, το δέρμα και το σατέν μαγνητίζουν το βλέμμα, κι εσείς ξέρετε ότι φοράτε ότι πιο κομψό κυκλοφορεί στην αγορά. Λεπτό ή πιο χοντρό τακούνι, ότι και αν επιλέξετε θα είστε in fashion. Οι επιλογές πολλές και όλες ξεχωριστές, από την Adam's Shoes που ξέρει το παπούτσι καλύτερα απ' τον καθένα.

Όποιο κι αν είναι το επόμενο βήμα σας, κάντε το με ένα ζευγάρι Adam's shoes. H Adam's shoes και φέτος παρουσιάζει επιλογές που δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες

www.adamsshoes.gr

Adam's Shoes

Adam's Shoes

Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151