Εδώ βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά looks για το Πάσχα!

Εδώ βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά looks για το Πάσχα!

Σου αρέσει το bohemian στυλ ή τα sporty σύνολα ή μήπως κάθε πρωί τσεκάρεις στο Instagram τα καλύτερα street styles για να εμπνευστείς;

Όποιο και να είναι το στυλ σου μπορείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο μοντέρνα προϊόντα από αγαπημένα επώνυμα brands και να ανακαλύψεις τα items που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου με ένα "κλικ" στο favela.gr! Διαβάστε παρακάτω....

Γυναικεία Sneakers Jeffrey Campbell - 149,00€

Γυναικεία Sneakers Favela - 89,00€

Γυναικείες Πλατφόρμες Windsor Smith - Neptune Chunky - 110,00€

Γυναικεία Sneakers Windsor Smith - Carte Le - 120,00€

Neon χρώματα, color blocking συνδυασμοί, εντυπωσιακές λεπτομέρειες αλλά και οι πιο hot τάσεις της σεζόν, μας περιμένουν να τα κάνουμε δικά μας μέσα από sneakers για daily casual looks αλλά και εντυπωσιακά σχέδια σε πέδιλα και πλατφόρμες για super glam εμφανίσεις.

Γυναικείες πλατφόρμες και πέδιλα Jeffrey Campbell και Favela

Τώρα κάνουμε smart πασχαλινές αγορές αλλά και τα πιο stylish δώρα στους αγαπημένους μας εύκολα, γρήγορα κι απλά σε μια μοναδική εμπειρία shopping!

Εδώ βρίσκουμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τα ανοιξιάτικα looks μας ενώ κάθε μέρα "τρέχουν" απίστευτες προσφορές που μας βάζουν σε πειρασμό! Όλος ο κόσμος της μόδας βρίσκεται στο favela.gr οπότε μην περιμένεις άλλο!

TAGS