Αυτά είναι τα iconic παπούτσια που επιστρέφουν από τα 90's και κάνουν θραύση! Η Σούκι Γουοτερχάουζ τα δοκίμασε!

Γίνεται χαμός στα καταστήματα υποδημάτων!

Αυτά είναι τα iconic παπούτσια που επιστρέφουν από τα 90's και κάνουν θραύση! Η Σούκι Γουοτερχάουζ τα δοκίμασε!

Αυτά τα παπούτσια επιστρέφουν από τα 90's και έχουν σούπερ iconic style. Διακοσμούν ήδη τις βιτρίνες υποδημάτων και σας πληροφορούμε ότι κάνουν ήδη θραύση! Η Σούκι Γουοτερχάουζ τα έβαλε πρώτη και μας τα έδειξε!

Ο Steve Madden σε μια νοσταλγική κίνηση, φέρνει πίσω τα “Slinky”platform sandals του με μια αποκλειστική capsule συλλογή για την Urban Outfitters.

Το iconic στυλ έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το 1994, έτσι, για όλους τους millenials εκεί έξω αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. “Αποφασίσαμε τώρα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή για να ανακαλύψουμε ξανά αυτά τα στυλ” δήλωσε ο Madden σε δελτίο τύπου.

Τα Slinky σχέδια, τα οποία κοστίζουν κάτι λιγότερο από 70 ευρώ, έρχονται σε έντονο ροζ, φανταχτερό lime και μαύρο, ενώ τα thong sandals, τα οποία πωλούνται λίγο πιο οικονομικά, έρχονται σε μαύρο, πορτοκαλί κι ένα πολύχρωμο μεταλλιζέ. Επίσης, θα σας χαρίσουν αρκετούς πόντους ύψους χάρη στις χοντρές σόλες τους από αφρό και καουτσούκ.

παπούτσια

Αν βέβαια έχετε παρακολουθήσει τις φετινές τάσεις μάλλον τα νέα μας δεν σας κάνουν τόση εντύπωση αφού θα ξέρετε ότι η μόδα των ’90s είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Και αν χρειάζεστε επιπλέον αποδείξεις δείτε πως τα φόρεσε μόλις η Σούκι Γουότερχαουζ:

Σούκι Γουότερχαουζ

Κορίτσια προσοχή: Αυτό το παπούτσι απαγορεύεται να το φοράτε με κολάν!

Αυτό είναι το παπούτσι που απαγορεύεται να φοράτε με κολάν! Κορίτσια, προσοχή!

Αν δεν προορίζουμε τα κολάν μας μόνο για το γυμναστήριο αλλά για όλη τη μέρα, πρέπει να δώσουμε προσοχή στα αξεσουάρ με τα οποία τα συνδυάζουμε.

Μια φορά κι έναν καιρό είχαμε συνδυάσει τα κολάν με την αεροβική και την προπόνηση στο γυμναστήριο, αλλά πλέον έχουν εξελιχθεί σε βασικό παίκτη της γκαρνταρόμπας μας, σε άξιο ανταγωνιστών παντελονιών. Για παράδειγμα οι δυνατές influencer Τζίτζι Χαντίντ και Κρίσι Τέιγκεν όχι μόνο τα φορούν αλλά και τα συνδυάζουν ευρηματικά. Για τα λουκ τους ευθύνεται η στιλίστριά τους, Monica Rose, που φαίνεται να παίζει στα δάχτυλα το αθλητικό κομμάτι που έγινε πασπαρτού του ντυσίματός μας.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις μπροστά σε αυτό το άνετο αλλά δύσκολο ρούχο είναι η επιλογή των παπουτσιών που θα φορέσουμε. Και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα sneakers, όπως υποψιαζόμαστε και όπως επιβεβαιώνει η Monica Rose. Για παράδειγμα, επισημαίνει η στιλίστρια, «ένα κλασικό δερμάτινο Reebok είναι καλό. Πρόκειται για ένα πολύ άνετο παπούτσι. Πάντως όλα τα sneakers ταιριάζουν με τα κολάν».

μποτα

Και ποια παπούτσια πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία να σετάρουμε με κολάν; Τις ψηλές μπότες, απαντά η Monica. Τις οποίες ευτυχώς έχουμε κρύψει στην ντουλάπα μέχρι τουλάχιστον τον επόμενο χειμώνα (ή για πάντα, οι πιο μικρόσωμες). Ή τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, αφού από σεζόν σε σεζόν συμβαίνουν εξωφρενικά πράγματα στη μόδα και ξεχνάμε ό,τι έχουμε μάθει.