H Umbro είναι το μυστικό μου για τέλειο sporty look!

H Umbro είναι το μυστικό μου για τέλειο sporty look!

Αγαπώ με πάθος τα καλοκαιρινά σπορ - ναι είμαι από εκείνες τις γυναίκες που ακόμη και στις διακοπές ξυπνούν νωρίς το πρωί για τζόκινγκ στην παραλία και κολυμπούν με τις ώρες.

Επειδή όμως παράλληλα θέλω να φοράω τα πιο τέλεια σύνολα, ποντάρω στη φετινή sporty συλλογή της Umbro που συνδυάζει τέλεια τα retro στοιχεία με το μοντέρνο design.

Τ-shirts σε έντονα χρώματα, σορτς και φορέματα με vintage λεπτομέρειες, κολάν με big logos και μπουστάκια σε τολμηρούς τόνους με βοηθούν να κάνω super συνδυασμούς για κάθε ώρα στην πόλη, στην εκδρομή, στο γυμναστήριο και φυσικά στις διακοπές μου!

Τώρα εάν με ρωτήσεις τι είναι εκείνο που με τραβά στα Umbro θα σου απαντήσω το άνετο streetwear στυλ που παντρεύεται με έναν αθλητικό χαρακτήρα και δεν με απογοητεύει ποτέ!

Και κάτι ακόμη: Έχω ερωτευτεί τα unisex sneakers της ARP Collection, που ουσιαστικά είναι μια αναβίωση των iconic αθλητικών της δεκαετίας του 90!

Τα έχω ήδη πάρει σε δύο χρώματα ενώ τώρα σκέφτομαι να κάνω δώρο άλλο ένα ζευγάρι στον αγαπημένο μου. Με βρίσκετε υπερβολική;

Βρείτε όλη την καλοκαιρινή συλλογή της Umbro, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Mείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Umbro στο facebook και στο instagram

Discover more @ www.umbro.gr